ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Omschrijving

Met karité is het resultaat steeds betoverend. Ontdek het intens herstellend effect van dit iconische ingrediënt in een romige melk, een streelzachte lichaamspeeling en een intens kalmerende overvette douchegel.

De 3 producten in reisformaat worden aangeboden in limited edition en zijn afgewerkt met prachtige kleuren en gouden details.

Een schitterend feestcadeau.

Format : Coffret

Artikelnummer: 48087

Plantaardig ingrediënt

Karitéboter

Voedt de heel droge huid.

Wij bevoorraden ons met respect voor mens en natuur.

Wij maken onze producten met planten afkomstig van 450 bevoorradingsketens wereldwijd. Om onze ecologische voetafdruk te verminderen, verbinden we er ons toe om ons continu te verbeteren en onze plantaardige ingrediënten te betrekken uit ethisch verantwoorde bevoorradingsketens.

Sinds 2020 zijn we lid van de UEBT (Union for Ethical BioTrade), een vereniging die ons begeleidt en uitdaagt om onze natuurlijke ingrediënten op een ethische manier en met respect voor de mens en de biodiversiteit te betrekken.

Een duurzame bevoorradingsketen streeft ernaar om zich continu te verbeteren, doet aan risicobeheer en heeft een bewezen positieve impact op de drie pijlers - ecologisch, sociaal en economisch - van de duurzame ontwikkeling.

Karitéboter
Reviews
Toon meer
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken