ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Omschrijving

EEN SPOOR ACHTERLATEN

Eau de parfum l'Evidence, een verhaal van vrijheid, dat van een spoor achter te laten voor een betere wereld.
Een helder neo-chypreparfum rond Magnoliabloem, verfrist door sappige Perzik en omhuld door troostende Patchoeli.

  • Intensiteit: evenwichtig
  • Geurfamilie: heldere neo-chypre
  • Geurnoten: geüpcyclede perzik, magnolia, patchoeli

"We hebben een fris en helder parfum bedacht, een neo-chypre rond Magnoliabloem verfrist door de fluwelige zachtheid van geüpcyclede Perzik en omhuld door een krachtige en troostende basis van Patchoeli voor een positieve en zelfverzekerde vrouw. "

Sonia Constant en Marion Costero, parfumeurs

Onze verbintenissen in praktijk gebracht:

Deze nieuwe flacon is ontworpen om zijn ecologische voetafdruk te verminderen en zich te beperken tot het essentiële:
- Flacon met minder glas
- Verpakking met minder karton en FSC-gecertificeerd karton
- Geen plastic folie

De flacon en verpakking zijn volledig recycleerbaar.

Sorteerinstructies:

Elke keer dat je je afval sorteert, help je mee om het een tweede leven te geven.

Gooi de glazen flacon met het pompje en de dop erop weg in de sorteerbak.

Artikelnummer: 30142

Plantaardig ingrediënt
Geüpcyclede Perzik, Magnolia en Patchoeli

Geüpcyclede Perzik: deze is afkomstig van de productie van sap en helpt om de impact op het milieu te beperken door hergebruik van fruitafval. Dankzij een exclusieve en revolutionaire extractiemethode die de echte geur van de verse plant vastlegt, wordt een perzikalkoxide met heerlijke frisse en sappige noten verkregen.

 

Magnolia: de bloemen vertegenwoordigen een symbool van schoonheid. De distillatie van de bloemblaadjes levert een uitzonderlijke essence op, met vrouwelijke en heldere noten.

 

Patchoeli: een van de iconische grondstoffen van de parfumerie. Het wordt duurzaam geoogst op het eiland Sulawesi in Indonesië, een uitgelezen terroir voor deze teelt. De specifieke geur ontwikkelt zich wanneer de bladeren worden gedroogd en een gouden tinten krijgen. Dan is het mogelijk om een essentiële olie te extraheren die zowel houtachtig als sensueel is. Deze productieketen past regeneratieve landbouwpraktijken toe en leidt een aantal sociaaleconomische ontwikkelingsprojecten voor lokale gemeenschappen.

Geüpcyclede Perzik, Magnolia en Patchoeli
Ingrediënten

Ingrediënten :

ALCOHOLAQUA/WATER/EAUPARFUM/FRAGRANCELIMONENELINALOOLBENZOTRIAZOLYL DODECYL p-CRESOLCITRONELLOLBENZYL ALCOHOLGERANIOLCITRALCI 14700 (RED 4)CI 17200 (RED 33)CI 42090 (BLUE 1) |10940v0 ALCOHOL • AQUA/WATER/EAU • PARFUM/FRAGRANCE • LIMONENE • LINALOOL • BENZOTRIAZOLYL DODECYL p-CRESOL • CITRONELLOL • BENZYL ALCOHOL • GERANIOL • CITRAL • CI 14700 (RED 4) • CI 17200 (RED 33) • CI 42090 (BLUE 1) |

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

*Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Synthetische ingrediënten

Veelgestelde vragen
Voor wie is het nieuwe L'Evidence parfum bedoeld? Waarom is het een geëngageerd parfum?
Het nieuwe L'Evidence parfum is voor vrouwen die een positieve impact op de wereld willen hebben en hun stempel op de wereld willen drukken. Het is bedoeld voor vrouwen die op zoek zijn naar authenticiteit en speelt in op hun behoefte aan transparantie, hun verlangen om voor zichzelf op te komen en geëngageerde keuzes te maken.L’Evidence maakt deel uit van dit engagement, van de inkoop van de ingrediënten tot de formule en de verpakking. De geselecteerde ingrediënten komen deels uit verantwoorde bronnen, zoals geüpcyclede Perzik uit afval van de productie van sap. De formule bestaat voor 95% uit natuurlijke ingrediënten en gebruikt 100% plantaardige alcohol. Tot slot is dit parfum ontworpen om de voetafdruk ervan te verkleinen en zich te beperken tot het essentiële, met een glazen flacon en een kartonnen etui, beide lichter en zonder plastic folie.
Wat zijn de olfactorische verschillen tussen de parfums van het Comme une Evidence-gamma en het L'Evidence-gamma?
We wilden het historische Comme une Evidence-gamma, rond Damascusroos, onderscheiden van het nieuwe L'Evidence-gamma dat wordt gekenmerkt door Magnolia. Dit nieuwe parfum is een frissere en heldere herinterpretatie van de klassieke chypre in een meer sprankelende bloemigheid.
Reviews
ontdek het gamma
Ode aan de vrouwelijkheid

Evidence

Ode aan de vrouwelijkheid

Karaktervolle bloemige chypres waarin de mooiste bloemen op een unieke manier samenkomen om een authentieke en bruisende vrouw te vieren

Bekijk de producten

Toon meer
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken