ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Omschrijving

EEN MOMENT VAN HARMONIE

Ontdek het Eau de parfum Comme une Evidence in een geschenkset voor een moment van vervulling en harmonie. Comme une Evidence, een iconisch en tijdloos bloemig chypre-parfum. De weelderigheid van Damascusroos, onthuld door sprankelende Bergamot en verheerlijkt door de diepte van Patchoeli.

  • Intensiteit: evenwichtig
  • Geurfamilie: tijdloos chypre
  • Geurnoten: bergamot, damascusroos, patchoeli

« Ik heb een parfum bedacht dat baadt in het licht, als een oneindig gevoel van ruimte: een resoluut gemoderniseerd chypre-akkoord, chic en tijdloos. De geraffineerde frisheid van de essence van Bergamot maakt plaats voor de delicaat vrouwelijke geur van de absolu van Damascusroos. De rustgevende schaduw van de essence van Patchoeli verschaft tot slot een diep gevoel van vervulling. »

Annick Menardo, parfumeur

Deze geschenkset bestaat uit:

  • 1 Eau de parfum Comme Une Evidence 50ml
  • 1 Bodymilk Comme Une Evidence 75ml
  • 1 Douchegel Comme Une Evidence 75ml

Artikelnummer: 39929

Geurtonen
Bergamot & Damast Rose
Bloemige Chypré

BERGAMOTESSENCE
De verfijnde harmonie van bergamot vermengt het levendig sprankelende, zonnige aspect van citrusfruit met een bloemige zachtheid die doet denken aan de aromatische, rustgevende geurnoten van lavendel.
ABSOLUE VAN DAMASCUSROOS
De damascusroos is de muze van iedere parfumeur en onderscheidt zich door haar rijke, weelderige en intens bloemige geur met kruidige, fruitige en honingachtige accenten. 
ESSENCE VAN PATCHOELI
Behalve een hout- en balsemachtig karakter bevat patchoeli ook lieflijke, kruidachtige geurnoten en zelfs aardse en leerachtige accenten. 

Bergamot & Damast Rose
Veelgestelde vragen

Zijn de geur en de samenstelling van de iconische parfums veranderd? Houden ze even goed?

Alleen de flacons zijn nieuw, de parfums/geuren blijven ongewijzigd. We hebben deze gelegenheid te baat genomen om deze nieuwe flacons in een eco-designproces op te nemen.
Waarom zijn de verpakking en de flacon van het Comme une Evidence-gamma veranderd?
We wilden onze iconische parfums harmoniseren om meer consistentie te bieden, met een unieke, moderner en premium flacon. Bovendien zijn deze nieuwe flacons ontworpen om hun impact op het milieu te verminderen door het gewicht van glas en karton te verminderen en plastic folie te schrappen.
Waarom kan ik Comme une Evidence L'Eau en Comme une Evidence Le Parfum niet meer vinden?
Om je het allerbeste te bieden, hebben we onze inspanningen gericht op het vernieuwen van de 3 meest iconische parfums van het gamma.
Reviews
ontdek het gamma
Ode aan de vrouwelijkheid

Evidence

Ode aan de vrouwelijkheid

Karaktervolle bloemige chypres waarin de mooiste bloemen op een unieke manier samenkomen om een authentieke en bruisende vrouw te vieren

Bekijk de producten

Toon meer
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken