This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS FRISSE VERKWIKKENDE EN HYDRATERENDE OOGGEL* met de code HYDRA tem 03/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

Het geheime recept van de Liftende dagverzorging!

Een gelift gezicht, een gladde, vollere huid en fijne lijntjes die vervaagd worden… Wie droomt er niet van? De liftende verzorging voor overdag van Lifting Végétal kan jouw droom uit laten komen!

Naarmate we ouder worden, vallen de tekenen van huidveroudering steeds meer op en worden ze duidelijker zichtbaar: de huid straalt niet meer zoals voorheen, ze raakt verslapt en de ovale vorm van het gezicht verliest stevigheid. Wil je de zichtbare tekenen van huidveroudering graag voorkomen en corrigeren? Dan hebben wij de juiste verzorging voor jou!

Plantaardig Collageen voor een stevigere huid

Hoewel de Ajuga reptans eigenlijk als onkruid wordt beschouwd, omdat de plant zich nogal agressief verspreidt, is het in feite een plant die er rustiek uitziet en tegelijkertijd over een uitzonderlijke kracht beschikt. De plant heeft namelijk een verbazingwekkende plasticiteit, waardoor deze zich razendsnel ontwikkelt.

Onze onderzoekers voor Plantaardige Cosmetica® hebben het potentieel van de Ajuga reptans ontrafeld en hebben de unieke concentratie Plantaardig Collageen van deze plant verder ontwikkeld tot een uniek en gepatenteerd concentraat. Ze hebben aangetoond dat het Plantaardig Collageen de cellen stimuleert en de huidstructuren versterkt: dit verstevigt de huidcellen en bevordert de aanmaak van elastine.

sowimage

Innovatieve en ultra-zintuigelijke formules!

Voor de nieuwe productlijn Lifting Végétal zijn we op zoek gegaan naar nog meer doeltreffendheid en zintuiglijkheid. We hebben dan ook intensief onderzoek gedaan naar onze formules.

Het idee van onze wetenschappers was om zich te baseren op de structuur van de huid en deze als uitgangspunt te nemen bij het creëren van actieve formules met een directe verstrakkende werking. Hiervoor hebben onze formuleontwikkelaars een aantal natuurlijke ingrediënten met een straktrekkende werking geselecteerd.

In samenwerking met het laboratorium voor huidtoepassingen hebben onze galenisten de formules beoordeeld op een zo optimaal mogelijk liftend effect. Na twee jaar onderzoek zijn onze wetenschappers erin geslaagd ultrazintuiglijke, innovatieve formules te ontwikkelen met een op de huid geïnspireerde structuur.

sowimage

De kern van de formule is puur natuur, zodat de huid comfortable aanvoelt:

  • Algenextract om de aanmaak van bouwstoffen voor de huidmatrix te stimuleren
  • Ijskruidextract om de celmechanismen te stimuleren
  • Bloemenwater van Romaanse Kamillebloesem om de huid te kalmeren
  • Maniokextract voor een onmiddellijke straktrekkende werking
  • Een voedende cocktail op basis van Kokosolie, Druivenpitolie en Karitéboter om de huid comfortabel te laten aanvoelen
  • De kracht van natuurlijke Glycerine voor een hydraterende werking
  • Natuurlijke esters, glycolen en vetalcoholen om de formule te perfectioneren
sowimage

Probeer het zelf uit en deel je bevindingen met ons in de comments!

Delen