GRATIS LEVERING vanaf 30€ + een GESCHENK bij elke bestelling*
Terug

Het perfecte cadeau voor een ‘Secret Santa’

Doe je dit jaar mee aan een Secret Santa? Volg onze tips om het perfecte cadeau te vinden dat gegarandeerd in de smaak valt!

Voordat we van start gaan... wat is een Secret Santa ook alweer? Het gaat om een gezellige en ludieke activiteit waarbij de deelnemers vooraf lootjes met elkaars namen trekken. Voor degene die op jouw lootje staat, moet je een cadeautje kopen. Zoals sinterklaassurprises, maar dan met kerst! Je kunt het met vrienden doen, met collega's of met je hele familie. Als je een neef of nicht getrokken hebt, weet je waarschijnlijk wel waar je hem of haar blij mee maakt. Met collega's kan dat heel anders liggen. Dan zijn wij er om je op weg te helpen!

 

Do It Yourself ! Knutsel zelf iets eenvoudigs in elkaar: het is niet duur en je laat zien dat je er veel aandacht aan besteed hebt 

En waarom ook niet? Met een zelfgemaakt cadeau weet de ontvanger dat je er tijd in gestoken hebt en dat wordt altijd gewaardeerd. Doe-het-zelf-cadeautjes zijn meestal niet zo duur of ingewikkeld, en toch heel geslaagd! Ons favoriete zelfmaak-cadeau-idee is een chocoladetaartpakket die de ontvanger nog zelf moet bakken! Je hoeft alleen maar de ingrediënten en een recept bij elkaar te sprokkelen en deze stop je samen in een pot die jezelf decoreert. Zo ga je stapsgewijs te werk:

  1. Doe alle ingrediënten van jouw favoriete taartrecept laag voor laag in een goed afsluitbare pot. Bederfelijke ingrediënten zoals boter en eieren kun je natuurlijk beter achterwege laten! 
  2. Om je cadeau een persoonlijk tintje te geven versier je de pot met een mooi lint of een simpel touwtje.
  3. Schrijf of druk de verschillende stappen van het recept op een stuk karton dat je vervolgens opfleurt met een kartelschaar en wat decoratietape. Maak in één van de hoeken een gaatje waar je het lintje of touwtje doorheen trekt. Knoop het recept rond het deksel van de pot met het touw of lint.
  4. Als extra kerstdetail kun je nog een kerstzuurstokje aan het lint of touwtje hangen.

Voilà, een leuke verrassing die je aan iedereen cadeau zou kunnen geven! (In het ergste geval houdt de ontvanger niet van chocola; dan kan diegene de taart voor anderen bakken…)

 

sowimage

Producten van Yves Rocher: praktische cadeautjes die niet alleen nuttig zijn, maar ook een feest om te krijgen!

Geef je liever een kant-en-klaar cadeau voor een klein prijsje? Kijk dan eens bij onze 'limited edition' producten van 'De Eerste Sneeuwvlokken' (met Zoete Amandel) en 'In het Hart van het Dennenwoud' (met Sinaasappel en Cederhout) en vind het ideale cadeau. Een mooie geurkaars, een verkwikkende bruisbal, zeep, vloeibare handzeep …. Ideeën genoeg!

Er zijn ook leuke sets in cadeauverpakking verkrijgbaar, zoals handcrème en lippenbalsem: een perfecte combi voor de winter!

 

 

sowimage

Fotolijstje, fotocollage: persoonlijker kan haast niet!

Een ingelijste foto of een fotocollage wordt altijd zeer gewaardeerd. Zeker in dit digitale tijdperk waar bijna niemand nog de tijd neemt om foto's af te laten drukken. Het is altijd leuk om weer eens je fotoboeken in te duiken en herinneringen op te halen aan mooie momenten uit het verleden.

Heb je geen leuke foto's van een gebeurtenis die je samen beleefd hebt met de persoon voor wie je cadeau is? Geen nood, wij hebben de oplossing voor je! Vraag aan diens naaste familie of vrienden om een paar foto's door te sturen van leuke momenten met familie of vrienden, of vraag om neutrale vakantiekiekjes met mooie landschappen als je bang bent om de privacy van de ontvanger te schenden.

 

sowimage

En wat is jouw tip voor een cadeau dat gegarandeerd in de smaak valt? Deel het met ons in een opmerking hieronder!

Delen

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informtie