ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Mijn Summerlook

Ga je voor een glowy of waterproof make-up deze zomer? Waarom nog kiezen? Volg gewoon onze tips voor de perfecte zomerlook!

Stap 1 : Kies voor een stralende teint

sowimage

A. De Verhelderende Primer

Onze Verhelderende Primeris absoluut onmisbaar voor een make-up die de hele dag onberispelijk blijft zitten. Je brengt dit product aan als voorbereiding op de make-up. Met andere woorden, je brengt het op het volledige gezicht aan na je hydraterende crème vooraleer foundation aan te brengen of je kan ervoor kiezen om het enkel aan te brengen op plaatsen die je wilt highlighten 

B. De Vloeibare Concealer

Mocht je nog enkele onzuiverheden willen camoufleren, breng dan onze Vloeibare Concealer in stipjes onder de ogen en/of op de huidprobleempjes aan. Vervolgens blend je het product uit met een penseel, een sponsje of de vinger. Wanneer je nog een foundation wenst te gebruiken, adviseren we je Plein Eclat : onze verhelderende foundation met moduleerbare dekking.   

sowimage

 

 

C. Het Zonnepoeder

Zin in een zongebruinde teint? Denk dan zeker aan ons Zonnepoeder. Het is beschikbaar in 2 tinten: Light voor de blekere huid en Warm voor de getinte tot bruine huid. Voor een sunkissed resultaat breng je het poeder aan met een penseel van het voorhoofd tot de jukbeenderen, de slapen en de kin.  

D. De Highlighting Stick

Tijd voor de Highlighting Stick! Dit product breng met de vinger of een kwast aan op jukbeenderen, wenkbrauwboog, neusrug en cupidoboog. Roze of goudbruin, aan jou de keuze!   

Stap 2: Intens gekleurde oogmake-up die tegen werkelijk alles bestand is

sowimage

A. De mascara Intense Métamorphose

Ga deze zomer voor een gedurfde look met onze gekleurde Intense Métamorphose mascara! Voor een warme en intense look, kies je bruin. Voor een meer uitgesproken resultaat is blauw de juiste keuze.  

  1. Plaats het borsteltje van de mascara tegen de basis van de wimpers en ga met een lichte zigzagbeweging naar de toppen van de wimpers.
  1. Breng een tweede laagje aan door het borsteltje van de aanzet naar de toppen van de wimpers te rollen. Druk lichtjes om de wimpers een intense kleur te geven en het effect multidimensionaal te maken
  1. Herhaal de bewegingen om de wimpers een adembenemend volume te geven. 
sowimage

 

B. Waterproof Oogpotlood & Lifeproof Eye Shadow

Een vurige of zonnige oogmake-up? Aan jou de keuze!

Voor een smeulende blik kies je voor het Waterproof Oogpotlood. Deze liner, die in 5 tinten beschikbaar is, geeft een echt intens resultaat. Accentueer de onderste en/of bovenste wimperrij door een fijn lijntje te trekken van de binnenste naar de buitenste ooghoek. Het Waterproof Oogpotlood kan tevens op de waterlijn van de ogen worden aangebracht.

Voor een zonnig effect gebruik je onze Lifeproof Eye Shadow. De intense parelmoerkleuren maken je look helemaal af. De tinten Sable Doré, Bronze of Taupe breng je rechtstreeks aan op het volledige bewegende ooglid. Herhaal de toepassing tot de gewenste intensiteit bereikt wordt. Voor een diffuus resultaat blend je de kleur met je vinger of een kwast uit.

Stap 3: Tijd voor wat kleur: onweerstaanbare lippen en poppy nagels !

sowimage

 

A. De Go Green Nagellak

Kleur tot aan de topjes van je vingers!  

Gebruik eerst de Go Green Basecoat. Breng vervolgens een eerste laagje Go Green Nagellakaan. Keuze genoeg want er zijn niet minder dan 32 tinten! Voor een intenser resultaat breng je een tweede laagje aan. Eindigen doe je met de Go Green Topcoat met geleffect. Zo krijg je de perfecte manicure!   

Tip: om je nagellak sneller te doen drogen breng je 1 à 2 druppels van de Go Green Sneldroger op het midden van de nagels aan. 

 

B. Rouge Elixir

Voor een stralende glimlach!  

Met de Rouge Elixir Lipliner teken je eerst de lipcontouren vanuit de cupidoboog waarna je het lijntje naar binnen toe uitwerkt.  

Vervolgens breng je Rouge Elixir Satijn van het midden naar de buitenkant van de lippen aan.  

 

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken