This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS FRISSE VERKWIKKENDE EN HYDRATERENDE OOGGEL* met de code HYDRA tem 03/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

Hoe voorkom ik puistjes en oneffenheden?

Droom je van een perfecte huid zonder puistjes en mee-eters? Dan is Yves Rocher je redder in nood, want met deze beautyroutine wordt je huid gezuiverd en weer gezond gemaakt!

sowimage

Heb je een huid die glimt in plaats van straalt? Voel je je radeloos als je je mee-eters en puistjes in de spiegel inspecteert? Begin je volledig te panikeren als er een puistje dreigt te ontstaan? Maak je geen zorgen! Dankzij onze beautyroutine hoef je niet meer bang te zijn dat je eruitziet als een oliebol met rozijnen. Volg alle stappen!

In de eerste plaats moet je weten dat mee-eters en andere ontsierende puistjes gepaard gaan met een vette huid (mocht je je het nog afvragen, nu weet je het antwoord!). Simpel uitgelegd: overtollige talg + dode huidcellen = verstopte poriën = mee-eters (de eerste fase van een puistje) die vervolgens kunnen uitgroeien tot oneffenheden wanneer er een ontstekingsreactie ontstaat.

Mocht je belast zijn met zo'n huid (moeder natuur kan ons tenslotte niet allemaal zegenen met een glad babyhuidje), is het belangrijk om verzorgingsproducten te gebruiken die specifiek geschikt zijn voor de vette huid en moet je je huid 1 à 2 keer per week peelen! Maar let op: niet te hard! De huid moet mild gepeeld worden, niet geschuurd (want dan beschadig je je huid).

En vergeet vooral niet om te HY-DRA-TE-REN! Want zelfs als je een vette huid hebt, is een goede hydratatie cruciaal! Hier lees je alles over in ons speciale artikel over hydratatie!

Nu je bekend bent met de basisprincipes, gaan we je inwijden in onze beautyroutine!

Iedere dag

1/

We zuiveren die lelijke poriën!

Om de poriën goed te zuiveren moet de overtollige talg verwijderd worden. Hiervoor kun je zowel 's ochtends als 's avonds de Intensieve reinigingsgel gebruiken. Goed inmasseren, dan afspoelen. Et voilà: geen dode huidcel of mee-eter meer te bekennen!

 

Die lelijke poriën zijn al hardnekkig genoeg, dus we moeten ze het leven zuur maken! Als finishing touch van de reiniging en om de huid te verfraaien breng je tot slot nog de Zuiverende lotion aan. En klaar is Kees! Nu voelt het al alsof de poriën ontdaan zijn van alle verstoppingen 🙂

 

sowimage
2/

We gaan de strijd aan met oneffenheden!

Bah, die vervelende puistjes… die zijn we natuurlijk liever kwijt dan rijk! Vrees niet, we laten ze heus niet ongemoeid!

 

Nu is het de beurt aan de Verzorging tegen onzuiverheden om het strijdtoneel te betreden. Die gaat als eerste aan de slag op de T-zone (voorhoofd, neus en kin) en vervolgt haar strijd met lichte strijkbewegingen op het hele gezicht: vanuit het midden naar de buitenzijden.

 

Bye-bye oneffenheden en mee-eters. Vaarwel littekentjes en rode vlekjes. Welkom, verfijnde huidstructuur! Doel bereikt! YES!

sowimage

1 à 2 keer per week: en je huid is weer als nieuw!

Omdat je een mooie, gezonde huid verdient, laten we je niet aan je lot over… We vervolgen de beautyroutine met het fantastische Diepreinigend masker dat 1 à 2 keer per week moet worden aangebracht. Laat het masker drie minuten inwerken, spoel het af en je bent al klaar! Overtollige talg wordt geabsorbeerd, de poriën worden gezuiverd, de huidstructuur wordt verfijnd en rode vlekjes (als gevolg van oneffenheden) worden verminderd! Wat is het leven toch mooi, hè!

Zodra een puistje de kop opsteekt... gaan we het neutraliseren!

Wanneer een oneffenheidje zich durft te vertonen, wordt het direct onschadelijk gemaakt dankzij S.O.S. Anti-puistjes! Deze verzorging kan worden aangebracht voordat je gaat slapen, maar ook overdag (want volstrekt onzichtbaar). Hiermee wordt het puistje geneutraliseerd doordat het wordt uitgedroogd en doordat de ontstekingsreacties worden tegengegaan… Het is een heldhaftige krijger, hoor, die S.O.S. Anti-puistjes!

Nu heb je alle tools in handen voor een mooie en schone huid zonder puistjes. Wat wil een mens nog meer?

 

sowimage

Heb jij nog andere tips om de strijd met puistjes aan te gaan? Deel ze met ons in de comments!

Delen