ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Hallo, hoe kunnen we jou helpen ?

Mijn vraag betreft

 • pictogramme ma commande

  Mijn
  bestelling

 • pictogramme les magasins

  De
  winkels

 • pictogramme nos services

  Onze
  services

 • pictogramme ma livraison

  Mijn
  levering

 • pictogramme la jolie carte

  Loyality
  programma

 • pictogramme nos produits

  Onze
  producten

 • pictogramme mon compte

  Mijn
  account

 • pictogramme nous rejoindre

  Carrières

media

Meest gestelde vragen

Kan ik op de website www.yves-rocher.nl veilig betalen en wat zijn de betaalmethoden?
Ja, alle informatie met betrekking tot je bestelling en je online betalingen zijn volledig beveiligd. Ze worden versleuteld (SSL-protocol) gecommuniceerd aan een Secure Payment Service Provider die de bankservers raadpleegt om misbruik en fraude te voorkomen en om Yves Rocher BV de toestemming te geven voor je betaling. Op geen enkel moment is Yves Rocher BV in het bezit van het volledige kaartnummer dat je hebt ingevoerd op onze website www.yves-rocher.nl of de gegevens van je Paypal-account.

Alle informatie is versleuteld, zodat je in alle veiligheid kunt kopen en betalen op onze website www.yves-rocher.nl !De betaling van je aankopen op onze site www.yves-rocher.nl gebeurt uitsluitend in euro's en met keuze tussen de verschillende veilige betaalmethoden hieronder:

Met iDeal: een beveiligde betaalmethode via jouw eigen bank. Selecteer jouw bank, volg de betaalinstructies en kom na de bevestiging weer bij ons op de website.

Met PayPal: Selecteer bij het kiezen van de betaalmethode "PayPal" en valideer vervolgens jouw bestelling. Je wordt dan doorgestuurd naar de PayPal-website waar je gevraagd wordt je e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Volg daarna de instructies.

Per creditcard: er wordt je gevraagd om je Visa of Mastercard creditcard- en controlenummer in te voeren. De vervaldatum wordt ook aangevraagd.
Wat zijn de verzendingskosten en levertijden?
Yves Rocher Nederland B.V. levert jouw bestelling bij je thuis via PostNL. Jouw bestelling wordt binnen 2 - 4 werkdagen (van maandag t/m vrijdag) na ontvangst geleverd.

De verzendingskosten zijn afhankelijk van de bestellingswijze of van de gebruikte aanbieding. Ze bedragen bijvoorbeeld €2,95 voor een internetbestelling boven de €10. Onze tarieven zijn aan wijzigingen onderhevig.

Opmerkingen:
Bestellingen onder de €10 kunnen helaas niet door onze systemen in behandeling worden genomen vanwege te hoge verwerkingskosten. Voor aankopen onder €10 verwelkomen we je graag in onze winkels. Als je een bestelling plaatst via 'Folderaanbieding', vindt je het bedrag van de portokosten van jouw bestelling op de papieren bestelbon.
Hoe kan ik mijn pakket volgen?
Op onze website http://services.yves-rocher.com/NL kun je op elk moment bekijken waar jouw pakket zich bevindt.

Je kunt je identificeren met jouw klantnummer en jouw toegangscode (dit is jouw postcode). Klik daarna op 'Naar mijn overzicht'. De laatste 10 bestellingen verschijnen meteen op het scherm. Als je in de kolom 'Verzenddienst' klikt, wordt je naar de website van de distributeur geleid. Die informeert je over de verzending van jouw pakket.
Hoe kan ik retourneren of ruilen?
Voldoet het product niet aan jouw verwachtingen? Geen nood!

Je dient het product in zijn originele verpakking op zo kort mogelijke termijn en in perfecte staat te retourneren naar het volgende adres: Yves Rocher Retourdienst, Antwoordnummer 550, 3800 VB Amersfoort.

Wij doen er alles aan om het product voor jou in te ruilen of aan jou terug te betalen uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment waarop wij het besluit dat je van de bestelling afziet, hebben vernomen. Mogelijk wordt met de terugbetaling gewacht tot wij het product hebben terugontvangen of tot wij een verzendbewijs hebben ontvangen. In alle gevallen geschiedt de terugbetaling op een van de volgende manieren:
 1. Het pakket wordt in zijn geheel geretourneerd en wij betalen de prijs van het pakket en eventuele verzendkosten en de retourkosten terug.
 2. Het pakket wordt niet in zijn geheel teruggestuurd (je houdt een of meerdere van de bestelde artikelen), wij betalen de prijs van het (de) geretourneerde product(en), eventuele verzendkosten worden niet terugbetaald, wij dragen de directe kosten van de retourzending.
 3. Het product wordt wegens een fout van ons geretourneerd. Wij betalen je het product, de eventuele verzendkosten en de kosten van retourzending terug.

De retourkosten zijn in het algemeen ten laste van Yves Rocher voor zover het pakket in zijn originele verpakking (indien mogelijk) via PostNL naar Yves Rocher Retourdienst, Antwoordnummer 550, 3800 VB Amersfoort wordt verzonden. Bij gebrek zullen de directe retourkosten voor jouw rekening zijn.

Daarnaast heb je ook een wettelijke bedenktijd van 14 dagen na de levering om van jouw aankoop af te zien. Om van dit herroepingsrecht gebruik te maken, kun je ons schriftelijk meedelen dat je de aankoop herroept binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag volgend op zijn ontvangst. Gebruik hiervoor het wettelijke herroepingsformulier of stuur een ondubbelzinnige verklaring met alle informatie die nodig is om je verzoek te verwerken. Je moet het product in zijn oorspronkelijke verpakking en in perfecte staat (voor zover als redelijkerwijs mogelijk), samen met je verklaring en ten laatste binnen de 14 kalenderdagen vanaf de kennisgeving van je beslissing om jouw aankoop te herroepen, terugsturen naar Yves Rocher Retourdienst Antwoordnummer 550, 3800 VB, Amersfoort. Yves Rocher verbindt zich om geen enkele uitzondering te maken op het herroepingsrecht. We verbinden ons ertoe om het product te ruilen of, indien je dat wenst, terug te betalen binnen 14 dagen na ontvangst door ons.
Kan ik een schoonheidsproduct in een winkel retourneren of ruilen?
Helaas is dat momenteel niet mogelijk.
Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?
Allereerst dien je in te loggen op jouw account door bovenaan de pagina, direct boven de navigatiebalk te klikken op 'Inloggen'. Log in met jouw e-mailadres en jouw wachtwoord. In 'Mijn account' ga je naar 'Mijn persoonlijke gegevens'. Hier kun je jouw e-mailadres wijzigen. Belangrijk: Wanneer je jouw e-mailadres wijzigt, verandert de inlognaam van jouw account mee!

Jouw vraag betreft...

media

Een winkelaankoop

Stuur ons een E-mail
Jouw vraag wordt binnen 3 werkdagen beantwoord.

Bel ons

Ideaal om snel een antwoord op uw vraag te krijgen.

Kostprijs lokale oproep.
(Ma. t/m vr. van 8:00 tot 21:00 uur, za. van 8:00 tot 17:00 uur.)

media

Een aankoop op de website

Stuur ons een E-mail
Jouw vraag wordt binnen 3 werkdagen beantwoord.

Bel ons

Ideaal om snel een antwoord op uw vraag te krijgen.

Kostprijs lokale oproep.
Ma. t/m vr. van 8:00 tot 21:00 uur, za. van 8:00 tot 17:00 uur.)

Wil je graag jouw ideeën of opmerkingen met ons delen?

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken