ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Omschrijving

Vanaf het eerste gebruik laat de Intens Hydraterende Verzorging de huid intens gehydrateerd, fris en stralend achter. Uitdrogingslijntjes worden verminderd. Bij het opstaan voelt je huid ontspannen en comfortabel aan. Vanaf 1 maand is je huid gladder, stralend en voller.

  • Huidtype: Alle huidtypes
  • Textuur: Smeltende crème
  • Voordelen: Onmiddellijke en zeer langdurige hydratatie

WaaromEdulisWater?

De drievoudig hydraterende werking van Edulis Water slaat water op in de huid*, verspreidt het in alle lagen van de epidermis* en beperkt verdamping ervan* voor een voortdurende hydratatie. 

Resultaten:

97% van de respondenten verklaart dat hun huid onmiddellijk gehydrateerd is

96% verklaart dat hun huid gehydrateerd is bij het ontwaken

85% verklaart dat hun huid onmiddellijk voller en veerkrachtiger is

Consumentenonderzoek uitgevoerd bij 107 proefpersonen.

 

*In-vitrotest
**Klinisch onderzoek uitgevoerd bij 12 personen meteen na aanbrengen.
***Klinisch onderzoek uitgevoerd bij 15 personen na één keer aanbrengen

 

Format : Jar

Artikelnummer: 93363

Plantaardig ingrediënt

Edulis

Hydrateert continu de veeleisende huid

Onze onderzoekers voor Plantaardige Cosmetica® selecteerden Edulis, vanwege haar vermogen water op te nemen en vast te houden in haar bladeren.
Het exclusieve extract van Edulis, Cellulair Water, heeft een hydraterende werking. Het helpt water in alle huidlagen op te slaan*, langdurig vast te houden* en af te geven* voor een continue hydratatie.

*In vitro getest - Patent aangevraagd in Frankrijk

Edulis
Ingrediënten

Ingrediënten :

AQUA/WATER/EAUCAPRYLIC/CAPRICTRIGLYCERIDEDICAPRYLYLCARBONATEGLYCERINDIGLYCERINPENTYLENEGLYCOLC10-18TRIGLYCERIDESSQUALANEBUTYROSPERMUMPARKII(SHEA)BUTTERC20-22ALKYLPHOSPHATEC20-22ALCOHOLSCETYLALCOHOLPOLYACRYLATECROSSPOLYMER-6STEARYLALCOHOLTOCOPHERYLACETATECARPOBROTUSEDULISEXTRACTSTEARYLHEPTANOATEPARFUM/FRAGRANCEHYDROXYACETOPHENONEETHYLHEXYLGLYCERINSTEARYLCAPRYLATESODIUMHYDROXIDEALOEBARBADENSISLEAFJUICEPOWDERHYALURONICACIDSODIUMHYALURONATETRISODIUMETHYLENEDIAMINEDISUCCINATEBENZYLALCOHOLCITRICACIDTOCOPHEROL10883v0

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

*Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Synthetische ingrediënten

Veelgestelde vragen
Is dit product geschikt voor alle huidtypes en leeftijden?
Dit product is geformuleerd als antwoord op het probleem van uitdroging van de huid, een tijdelijke toestand van de huid die alle huidtypes kan treffen, ongeacht hun aard (vet, droog of gemengd) en op elke leeftijd. Dit product is speciaal ontwikkeld voor de normale tot gemengde huid. Voor de vette huid kan de formule van dit product als te rijk worden beschouwd. Daarom raden we consumenten met dit huidtype aan om het serum te gebruiken, dat een lichtere textuur heeft dan de verzorging. Zo wordt het een hydraterende aanvulling op de routine voor de uitgedroogde gemengde tot vette huid, waarbij het dagelijkse ritueel met de gebruikelijke crème uit het gamma Sebo Végétal kan worden voortgezet. Ook dit product is geschikt voor elke leeftijd. Maar omdat het geen anti-ageing product is, heeft het geen specifieke werking op bijvoorbeeld rimpels of huidverslapping. Daarom raden we mensen die zich zorgen maken over dit soort problemen aan om in plaats daarvan anti-ageing producten te gebruiken.
Wat is de textuur van dit product? Vergeleken met die van de Gel Crème en de Crème Riche?
Het belangrijkste verschil tussen deze 3 producten is het huidtype waarvoor ze bedoeld zijn. De texturen zijn opgebouwd op basis daarvan. De Crème Riche is bedoeld voor de normale tot (heel) droge huid, terwijl de andere 2 producten bedoeld zijn voor de normale tot gemengde huid. De Crème Riche is dus voedender, zachter en beschermt tegen uitdroging. De Gel Crème heeft een lichtere textuur. De Grand Soin heeft een tussenliggende textuur, romig en smeltend. Hij is zachter/romiger dan de Gel Crème, en minder rijk en frisser dan de Crème Riche. En tot slot verschillen ze ook in gebruik: de Grand Soin is een 3-in-1 product voor gebruik overdag, ‘s nachts en als nachtmasker, wat het product onderscheidt van de andere 2.
Hoe gebruik ik dit product?
Dit is een multifunctioneel product dat gebruikt kan worden als dag- en/of nachtcrème en als nachtmasker (de hele nacht laten inwerken).  Het kan worden gebruikt als kuur, al naargelang de behoeften van de huid, gedurende minimaal 4 weken, om de hydratatiemechanismen te reactiveren en het optimale hydratatieniveau van de huid te herstellen. 
Kan ik de Grand Soin gebruiken op de hals, het decolleté, de lip- en oogcontouren?
Dit product is geformuleerd en beoordeeld voor gebruik op het gezicht, de hals en het decolleté. Het is niet bedoeld ter vervanging van een oogcontourverzorging of een lipbalsem.
Wordt de 100 uur hydraterende werkzaamheid verkregen door het gebruik van dit product alleen of door de gecombineerde werking ervan met andere producten van het gamma?
De 100 uur hydraterende werkzaamheid wordt verkregen vanaf de eerste toepassing van dit product alleen (buiten het ritueel om).
Reviews
ontdek het gamma
Houdt de veeleisende huid continu gehydrateerd

Hydra Végétal

Houdt de veeleisende huid continu gehydrateerd

Botanische expertise voor intense hydratatie. Een gehydrateerde, vollere huid die straalt van frisheid

Bekijk de producten

Toon meer
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken