ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Alle antwoorden op vragen over jouw account

Hoe kan ik op de website van Yves Rocher een account aanmaken?
Je kunt je account meteen aanmaken op de homepage door te klikken op 'Inloggen' bovenaan de pagina, direct boven de navigatiebalk. Klik daarna op Mijn account aanmaken'.
Vervolgens hoef je alleen jouw persoonlijke gegevens en jouw e-mailadres in te vullen op het formulier voor het aanmaken van een account.
Daarna kies je een wachtwoord, wat je twee keer moet invoeren. Vervolgens dien je alleen nog jouw nieuwe account te bevestigen. Klik daarvoor onderaan het scherm op de knop 'Mijn account aanmaken'.
Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?
Allereerst dien je in te loggen op jouw account door bovenaan de pagina, direct boven de navigatiebalk te klikken op 'Inloggen'. Log in met jouw e-mailadres en jouw wachtwoord. In 'Mijn account' ga je naar 'Mijn persoonlijke gegevens'. Hier kun je jouw e-mailadres wijzigen. Belangrijk: Wanneer je jouw e-mailadres wijzigt, verandert de inlognaam van jouw account mee!
Bescherm jezelf tegen valse e-mails?
Denk je dat je een phishingmail hebt ontvangen waarin de afzender zich voordoet als Yves Rocher?
Gelieve ons dit zo snel mogelijk te melden door contact op te nemen met onze klantenservice per e-mail of op het nummer 035-609 11 22 van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. We zullen het bericht dan analyseren zodat we zo adequaat mogelijk kunnen reageren in het belang van onze klanten.

Heb je op deze e-mail gereageerd en jouw persoonlijke gegevens en bankpasnummer ingevoerd op de valse website?
Dan adviseren we je om ook zo snel mogelijk contact op te nemen met jouw bank.

Wat is phishing?
Phishing is een vorm van fraude waarbij e-mails worden verzonden, of pop-upvensters worden gecreëerd, waarbij men zich voordoet als een bedrijf (of een bank of een overheidsinstelling) met als doel om internetgebruikers persoonlijke gegevens (identiteit, bankpasnummer e.d.) afhandig te maken. Meestal wordt de internetbezoeker onder het voorwendsel dat hij zijn persoonlijke gegevens moet bijwerken of dat hij kan profiteren van een aantrekkelijke aanbieding, gevraagd om te klikken op een hyperlink naar een nepwebsite met een invulformulier. Als de internetbezoeker zijn gegevens invoert, beschikken de fraudeurs over die gegevens en kunnen ze die voor zichzelf gebruiken.

Wat kun je het beste doen in geval van een verdachte e-mail?
- Reageer nooit op dergelijke verzoeken.
Houd er rekening mee dat YVES ROCHER jou nooit in een e-mail zal vragen om jouw vertrouwelijke informatie (bankgegevens, geheime code...).

In geval van dubieuze e-mail:
- Open nooit de bijlagen, deze kunnen een virus bevatten
- Klik nooit op een link in een e-mail die afkomstig is van een bron waarvan je niet zeker bent

Ook adviseren wij je om een virusscanner op jouw computer te installeren, een spamfilter te gebruiken voor jouw e-mail en regelmatig te controleren of deze geactiveerd en up-to-date zijn.
Hoe kan ik me uitschrijven voor de Yves Rocher nieuwsbrief?
INTERNET NIEUWSBRIEF: Om je af te melden van onze internetnieuwsbrief ga je naar de hiervoor bestemde afmeldpagina door hier te klikken. Voer jouw e-mailadres in (in kleine letters) en klik vervolgens op de knop "Valideren".  Jouw afmelding zal binnen enkele uren effectief zijn.

WINKELNIEUWSBRIEF : Om je af te melden van onze winkelnieuwsbrief, kun je de aanvraag doen viaonze contactpagina door hier te klikken.
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken