ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Alle antwoorden op vragen over jouw levering

Hoe kan ik mijn pakket volgen?
Op onze website http://services.yves-rocher.com/NL kun je op elk moment bekijken waar jouw pakket zich bevindt.

Je kunt je identificeren met jouw klantnummer en jouw toegangscode (dit is jouw postcode). Klik daarna op 'Naar mijn overzicht'. De laatste 10 bestellingen verschijnen meteen op het scherm. Als je in de kolom 'Verzenddienst' klikt, wordt je naar de website van de distributeur geleid. Die informeert je over de verzending van jouw pakket.
Wat zijn de bezorgkosten en levertijden?
Yves Rocher Nederland B.V. levert jouw bestelling bij je thuis via PostNL. Na ontvangst van jouw bestelling wordt de bestelling binnen 2 - 4 werkdagen (van maandag t/m vrijdag) geleverd.


De verzendingskosten zijn afhankelijk van de bestellingswijze of van de gebruikte aanbieding. Ze bedragen bijvoorbeeld €3,50 voor een internetbestelling boven de €10. Onze tarieven zijn aan wijzigingen onderhevig.

Opmerkingen:
Bestellingen onder de €10 kunnen helaas niet door onze systemen in behandeling worden genomen vanwege te hoge verwerkingskosten. Als je een bestelling plaatst via 'Folderaanbieding', vindt je het bedrag van de portokosten van jouw bestelling op de papieren bestelbon.
Hoe kan ik mijn factuur betalen?
Je kunt er voor kiezen om binnen 30 dagen zelf het bedrag overschrijven aan de hand van de gegevens op de meegeleverde betaalinstructies. Je betaalt dus pas wanneer je het pakket thuis hebt.

Indien je al betaald hebt, hoef je niets te doen. Voor de status van de betaling ga naar http://services.yves-rocher.com/NL en log in met jouw klantnummer.
Hoe kan ik retourneren of ruilen?
Voldoet het product niet aan jouw verwachtingen? Geen nood!

Je dient het product in zijn originele verpakking op zo kort mogelijke termijn en in perfecte staat te retourneren naar het volgende adres: Yves Rocher Retourdienst, Antwoordnummer 550, 3800 VB Amersfoort.

Wij doen er alles aan om het product voor jou in te ruilen of aan jou terug te betalen uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment waarop wij het besluit dat je van de bestelling afziet, hebben vernomen. Mogelijk wordt met de terugbetaling gewacht tot wij het product hebben terugontvangen of tot wij een verzendbewijs hebben ontvangen. In alle gevallen geschiedt de terugbetaling op een van de volgende manieren:
  1. Het pakket wordt in zijn geheel geretourneerd en wij betalen de prijs van het pakket en eventuele verzendkosten en de retourkosten terug.
  2. Het pakket wordt niet in zijn geheel teruggestuurd (je houdt een of meerdere van de bestelde artikelen), wij betalen de prijs van het (de) geretourneerde product(en), eventuele verzendkosten worden niet terugbetaald, wij dragen de directe kosten van de retourzending.
  3. Het product wordt wegens een fout van ons geretourneerd. Wij betalen je het product, de eventuele verzendkosten en de kosten van retourzending terug.

De retourkosten zijn in het algemeen ten laste van Yves Rocher voor zover het pakket in zijn originele verpakking (indien mogelijk) via PostNL naar Yves Rocher Retourdienst, Antwoordnummer 550, 3800 VB Amersfoort wordt verzonden. Bij gebrek zullen de directe retourkosten voor jouw rekening zijn.

Daarnaast heb je ook een wettelijke bedenktijd van 14 dagen na de levering om van jouw aankoop af te zien. Om van dit herroepingsrecht gebruik te maken, kun je ons schriftelijk meedelen dat je de aankoop herroept binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag volgend op zijn ontvangst. Gebruik hiervoor het wettelijke herroepingsformulier of stuur een ondubbelzinnige verklaring met alle informatie die nodig is om je verzoek te verwerken. Je moet het product in zijn oorspronkelijke verpakking en in perfecte staat (voor zover als redelijkerwijs mogelijk), samen met je verklaring en ten laatste binnen de 14 kalenderdagen vanaf de kennisgeving van je beslissing om jouw aankoop te herroepen, terugsturen naar Yves Rocher Retourdienst Antwoordnummer 550, 3800 VB, Amersfoort. Yves Rocher verbindt zich om geen enkele uitzondering te maken op het herroepingsrecht. We verbinden ons ertoe om het product te ruilen of, indien je dat wenst, terug te betalen binnen 14 dagen na ontvangst door ons.
Hoe kan ik de bon voor een gratis product die in mijn pakket zat gebruiken?
Je kunt de bon voor een gratis product gebruiken door hem, naar behoren ingevuld, alleen of samen met een bestelling te sturen naar het volgende adres:

Yves Rocher Nederland B.V., Postbus 125, 4500 VB Oostburg
Kan ik op een ander adres dan mijn huisadres laten leveren?
Ja, wij leveren de bestelling op het gewenste adres: op jouw werk, bij een familielid, bij vrienden of bij de buren. Je kunt dit aangeven in de eerste stap van de bestelprocedure.
Let op: levering kan alleen plaatsvinden in Nederland.
Kan de levering ergens anders plaatsvinden dan in Nederland?
Levering is alleen mogelijk in Nederland.
Mijn bestelling is niet bezorgd. Wat moet ik doen?
Als de bestelling na 5 werkdagen niet is geleverd, neem dan contact op met onze klantenservice op het nummer 035-609 11 22 van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken