This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

-10% EXTRA vanaf 25€* met de code 10EXTRA tem 18/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

5 mini haarmaskers op maat!

Ontdek onze 5 botanische haarmaskers die te combineren zijn in functie van jouw specifieke behoeften!

Vind DE ideale haarverzorging

Omdat elk haartype een doelgerichte en gepersonaliseerde verzorging nodig heeft, dekt onze collectie minimaskers de 5 meest voorkomende haarbehoeften:  

Ontdek de verschillende texturen - smeltend, klei, balsem of crème. Er is voor elk wat wils! Jij kiest de ideale combinatie zodat je een verzorging krijgt die volledig aan je behoeften beantwoordt. 

sowimage
sowimage

Hoe gebruik je ze? 

De minimaskers worden apart of samen van wortel tot punt gebruikt zodat je een volledig gepersonaliseerde verzorging krijgt. 

Vette haarwortels en droge haarlengten? Breng het zuiverende masker op de haarwortels aan en het voedende masker dan weer eerder op de haarlengten. 

Beschadigde haarlengten en splittende punten? Breng het voedende masker aan op de haarlengten en de herstellende balsem op je punten.  

Elke combinatie is mogelijk! 

Wij zetten ons in voor jou en de planeet  

De ontgiftende peeling bevat zuiverende moringazaden die in staat zijn de polluerende deeltjes van luchtvervuiling op te vangen.  

Het zuiverende masker met brandnetels gaat de talgproductie tegen waardoor het haar minder snel vet wordt. Ideaal dus voor iedereen die last heeft van vet haar

Het herstellende masker werd verrijkt met biologische jojobaolie. Het herstelt beschadigde punten en voorkomt dat ze afbreken.  Het haar wordt steviger en de haarstructuur verbetert waardoor het haar tot maar liefst 20x sterker wordt*. Resultaat? Je haarpunten worden gladder, zachter en glanzender. 

Het voedende masker is perfect voor droog haar. De formule met avocado-olie voedt de haarlengten en beschermt ze tegen uitdroging. Dat alles zonder het haar vet of zwaar te maken.  

Het beschermende masker met Açaï-vruchtvlees beschermt de kleur tegen de schadelijke gevolgen van de kleuring en maakt het haar instant stralend. Het maakt de haarschubben glad en voedt het haar waardoor het haar opnieuw heerlijk zacht wordt. 

*Instrumentele test

sowimage

Onze 5 formules zijn biologisch afbreekbaar* en bevatten geen siliconen of alcohol. Zo dragen ze op een natuurlijke manier zorg voor je haar. Net als de meeste van onze producten zijn onze haarmaskers met liefde gemaakt in Bretagne (Frankrijk).  

 

*volgens de OECD 301F-norm 

sowimage

Delen