ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

60 jaar verpakkingen…

Yves Rocher bestaat zestig jaar ... dat zijn heel veel producten! We nemen je mee terug in de tijd, naar de verpakkingen van emblematische Yves Rocher-producten.

53 jaar Kamille met de lichaams- en gezichtsverzorging van Pure Calmille.

Van de inmiddels iconische productlijn Pure Calmille worden elk jaar meer dan zes miljoen producten verkocht! Deze verzorgingslijn op basis van op de biologische velden van La Gacilly geteelde Kamille, ontstond in 1965. Van het sterproduct, de Zachte verzorging voor gezicht en lichaam, zijn inmiddels al een miljoen verkocht!

Gigitte - "Erg doeltreffend"

Ik ben al 35 jaar een trouwe klant en ik verzeker je dat deze crème echt heel doeltreffend is. Hij hydrateert goed en is heerlijk zacht. Ik gebruik hem vooral op mijn lichaam en ik ben er dol op.

 

sowimage

45 jaar aan weldadige oliën in de producten van Riche Crème

Eentje waar je bij Yves Rocher niet omheen kunt en al 45 jaar een echte bestseller! Jaarlijks worden er zes miljoen producten uit de lijn Riche Crème verkocht!

ChristelleT "Trouw aan Riche Crème"

Ik koop deze dagcrème al sinds 1984, op aanraden van een tante die er heel tevreden over was. En ze had gelijk! Ik ben nog altijd blij dat ik haar advies heb opgevolgd! Riche Crème is heel prettig en werkt heel doeltreffend. Rimpels worden minder snel zichtbaar worden en de huid is zacht. Ik gebruik de dag- én de nachtcrème.

 

 25 jaar plantaardige zintuiglijkheid met Plaisirs Nature

Bourbonvanille, Kokosnoot, Mango & Koriander, Framboos & Munt … De verrukkelijke geuren van Plaisirs Nature maken van je douche een heerlijke prikkeling van de zintuigen. Van deze productlijn, die in 1993 op de markt werd gebracht, worden elke vijf seconden drie bad- en douchegels verkocht.

Lolo06 – "Een reis in een fles"

De geur geeft je een heerlijk vakantiegevoel. Met Tiaré beland je in exotische oorden met prachtige lagunes en Ylang-Ylang laat je badkamer vervagen en voert je mee naar een droomlandschap.

sowimage
sowimage

 

30 jaar Monoï de Tahiti

Van deze productlijn met echte Monoï de Tahiti krijg je toch altijd weer zin om op reis te gaan? De Monoï-olie werd geïntroduceerd in 1988, maar zoals je ziet is de flacon na dertig jaar nog steeds hetzelfde! Elke tien seconden wordt ergens ter wereld een product uit deze lijn verkocht!

 

LaurenceL – "Geweldig"

Ik koop de Tiaré-olie al jaren! Die geur en die zachtheid, ik vind het echt heerlijk om hem te gebruiken op mijn lichaam of mijn haar. De geur geeft me altijd weer een vakantiegevoel.

Laat ons bij de comments jouw onmisbare Yves Rocher-product weten!

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken