ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Alles over onze nieuwe teintproducten

Het antwoord op al jouw vragen!

  • Help, mijn foundation wordt niet meer verkocht! Hoe vind ik een geschikte vervanger? 

Onze nieuwe vegan foundations vervangen de huidige en zijn zelfs beter! Waarom? Omdat ze zo veel mogelijk natuurlijk zijn. Bovendien zijn er extra tinten toegevoegd zodat iedereen de juiste keuze kan maken.

De nieuwe Zéro Défaut Foundation heeft een nieuwe formule met hydraterend Eduliswater en versterkende, biologisch geteelde Wilde Kamille waardoor het voor 98% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. De nieuwe foundation is een combinatie van de voormalige Foundation Perfect Skin en de Crème foundation Perfecte en Comfortabele Teint. De nieuwe formule van de Zéro Défaut Foundation geeft de hele dag lang een perfect egale en stralende teint.

  • Stemmen de nieuwe tinten overeen met de oude tinten?

Op enkele uitzonderingen na werden de tinten van de foundations behouden. Je kunt dus de tinten die je eerder gebruikte verder blijven kopen. Er werden evenwel enkele tinten toegevoegd. Indien je dus een lichtjes andere tint wil of een alternatief zoekt voor je zomer- of winterkleurtje, ga dan zeker eens de nieuwe tinten in onze boetieks ontdekken.

De nieuwe Zéro Défaut Foundation is verkrijgbaar in 30 verschillende tinten, twee keer meer dus dan het vorige assortiment.

  • Hoe bepaal ik nu mijn eigen huidskleur? 

Door de grote keuze aan kleuren kan het goed zijn dat je je wat verloren voelt. We helpen je graag om de juiste kleur van foundation of concealer te bepalen.

  • Je hebt een bleke tot zeer bleke huid. De zon is nu niet bepaald je vriend, want ze laat je zo rood als een tomaat worden. Dan hoor jij tot Team Rosé!
  • Hoewel je huid bleek is, krijg je na enkele dagen zon toch een mooi bruin kleurtje. Geen twijfel mogelijk: jij hoort bij het Beige Team!
  • Je huid is van nature gebruind, na een dagje zon heb je dan ook echt al een mooie bruine kleur. Team Golden is het voor jou!
  • Je hebt een bruine of donkere huid. Of je nu een licht gele of rode subtint hebt, jij sluit je best aan bij Team Brown
  • De verpakkingen van de highlighters, de bronzer en de foundationpoeder zijn veranderd. De samenstellingen ook?

Je gebruikt ze graag en je wilt niet echt niet van product veranderen? Dat komt goed uit! We hebben helemaal niets aan de samenstelling veranderd, enkel de verpakking is anders.

De nieuwe verpakking van de highlighter, de bronzer en de foundationpoeder is nu milieuvriendelijker dankzij het karton dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Ook zit er geen spiegeltje meer in om ons plasticverbruik flink terug te dringen. 

Dankzij de kartonnen verpakking besparen we in 2021 54 ton plastic op onze teintproducten.

  • Camouflagestick, concealer en color corrector, wat is nu juist het verschil?

Alle drie dienen ze inderdaad om huidprobleempjes en kleurverschillen te camoufleren. Toch hebben ze niet exact dezelfde functie.

De color correctors zijn een oplossing voor duidelijke kleurverschillen van de huid. Dat gebeurt heel eenvoudig door de kleur die je wilt verbergen te neutraliseren met zijn contrasterende kleur. Voortaan is het dus niet meer nodig om kringen, onzuiverheden of roodheid te camoufleren met verschillende laagjes camoeflagestick. Echt een voordeel, want  de bleke tint van een camouflagestick benadrukt meestal net meer de textuur van hetgene dat je juist wilt verdoezelen. Wanneer je het kleurverschil verzacht hebt met de juiste color corrector volstaat het om een foundation of klassieke camouflagestick aan te brengen om de color corrector met je huid te doen vermengen.

De camouflagestick wordt dus vaak bovenop de color corrector gebruikt om de teint te egaliseren of om minieme huidprobleempjes te doen verdwijnen. Het kan apart of ter aanvulling van de foundation gebruikt worden. De romige textuur blijft lang zitten en hoopt zich niet op tussen de fijne lijntjes op je gezicht.

De concealer verheldert de blik en verdoezelt donkere kringen. De lichte textuur is vaak vloeibaarder dan een camouflagestick en dekt kringen vlotjes zonder zwaar aan te voelen.  Bye bye, vermoeide blik! 

  • Waarvoor dient de Verhelderende Primer? 

De verhelderende primer kan op twee manieren gebruikt worden.

Je kan het juist na je dagcrème en voor je foundation gebruiken om de huid te doen stralen en voor te bereiden op de make-uproutine die zal volgen. Gebruik je vingers, een kwast of een beautyblender. 

Heb je liever een mattere look, maar toch glowy finish? Dan kan je de primer enkel op die plekjes van je gezicht aanbrengen die van nature al het licht vangen, bijvoorbeeld je jukbeenderen of neus. 

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken