This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*
Yves Rocher
0
Terug

Benen om van te dromen!

Bye bye panty's! De zon is er weer, dus de rokjes en sandalen komen tevoorschijn. Nu die mooie bruinen benen nog! Hoe zorg je voor mooie benen, tot en met je tenen? Volg ons schoonheidsprogramma.

sowimage

Droombenen

Voor mooie benen, moet je 3 stappen doorlopen: scrubben, hydrateren en laten stralen.

  • Begin door op milde wijze dode huidcellen te verwijderen: Wrijf met ronddraaiende bewegingen van boven naar beneden en schenk wat extra aandacht aan knieën en voeten.
  • Daarna voed je je huid met behulp van een hydraterende crème, zodat je benen stralen. Bonus: als je benen net zijn geëpileerd, houd je je benen zacht met de Hydraterende en nagroei vertragende mousse.
  • Laat de zon het even afweten? Dan zorg je gewoon zelf voor karamelkleurige benen, met de Snelle zelfbruinende spray voor het lichaam: resultaat gegarandeerd!
sowimage

Stevig en strak

Wat je ook kunt doen om je benen glad en stevig te maken: masseren. Er zijn meerdere technieken die werken: palperen-rollen, hierbij rol je je huid als een golf van je dij naar je heup. Voor specifieke zones maak je gedurende 3 minuten ronddraaiende bewegingen.

Wil je een optimaal resultaat, combineer de massages dan met producten uit de afslanklijn Minceur, zoals de Hydraterende dagelijkse anti-cellulitisverzorging en het Verstevigend afslankserum. Neem daarna een douche met afwisselend koud en warm water, om de bloedcirculatie te verbeteren.

sowimage

Veel keuze voor je tenen

Voor mooie voeten in de zomer is een pedicurebehandeling een must. Dit kan gewoon bij je thuis! Gebruik daarvoor de Voetenpeeling én de Voedende voetcrème en klaar ben je!

En dán komt je nail art-diploma van pas, voor het creëren van prinseswaardige nagels: in één kleur of met een motiefje, glanzend of mat. Vier de zomer met mooie kleuren, die ook nog eens die mooie sandalen die je net hebt gekocht net dat beetje extra geven.

De nagellakjes met kleuren die geïnspireerd zijn op de natuur zijn perfect om je artistieke ideeën vorm te geven. Ook kun je je enkels verfraaien met een enkelbandje en je tenen met mooie teenringen, zodat je in alle omstandigheden chic voor de dag komt.

 

Wat zijn de beste beautytips die jij met ons kan delen?

Delen