This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS FRISSE VERKWIKKENDE EN HYDRATERENDE OOGGEL* met de code HYDRA tem 03/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

Cadeau-ideeën met voor ieder wat wils!

Genieten van die winterse geuren, je mooi opdoffen voor de feestdagen, heerlijk binnen blijven in je warme huis... Voor elke setting hebben we cadeau-ideeën!

 

Zin om weg te dromen bij warme wintergeuren

Zachte plaids, een knisperend haardvuur. Wanneer kerst en kou hun intrede doen, wil je nog maar één ding: heel gezellig bij een bron van warmte zitten. Zo ontdoe je je van alle stress en kun je heerlijk ontspannen. Kun je wel wat steun gebruiken? Leef dan volgens de Deense levenskunst Hygge. In de lange wintermaanden is dit een ware bron van geluk!

Dit is onze selectie van geweldige cadeau-ideeën om je naasten te omringen met tederheid en ze te verwennen.

sowimage

Het plezier van het inpakken van de cadeaus 

Kerst is het moment om cadeaus te kopen én om ze mooi in te pakken. Of je er nu een heel traditioneel glimmend cadeau van maakt of gaat voor een meer ecologisch verantwoorde verpakking, voor het inpakken van cadeaus heb je creativiteit nodig. Voor sommigen is dit nog het lastigst van alles, want niet alle cadeaus zijn even gemakkelijk in te pakken. Doorgewinterde cadeau-inpakkers zullen zeggen dat het slechts een kwestie is van organisatie en techniek. Volgende maand krijg je van ons een paar inpaktips zodat je er helemaal klaar voor bent als het zover is!

sowimage

Genieten van winterse geuren in je huis

Bij winter en kerst horen de voor die tijd van het jaar zo typische geuren: de geur van peperkoek, van dampende warme wijn, de geur van dennennaalden. Ze dragen allemaal bij aan de magie van kerst. Of het nou geuren van wintergerechten zijn of geuren uit de natuur, ze halen jeugdherinneringen bij ons naar boven. De geuren voeren ons terug naar een bepaald moment in het verleden en naar een bepaalde persoon...

Tegen onze cadeaus met kerstgeuren zul je dan ook geen nee zeggen: Red Apple en Golden Tea verspreiden een heerlijke, verfijnde geur in je huis.

sowimage

Het genieten van je mooi maken voor de feestdagen

De feestdagen vormen een geweldig excuus om elke dag glitters te dragen. Deze periode is een ware marathon van borrels, diners en avondjes met vrienden of familie. Het is de gelegenheid om je op te doffen en je mooiste jurken en schoenen tevoorschijn te halen. Heb je even geen inspiratie voor je kerstmake-up? Volg onze feestlooktutorials, zodat je met kerst zult schitteren.

We delen al onze cadeau-ideeën voor feestmake-up met je. Make-upliefhebsters zullen hier dol op zijn.

sowimage

Wat is jouw favoriete moment in de aanloop naar Kerstmis? Laat het ons weten!

Delen