This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS FRISSE VERKWIKKENDE EN HYDRATERENDE OOGGEL* met de code HYDRA tem 03/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

De nieuwe multifunctionele wonderbalsem

Veelzijdige haarverzorging zonder uitspoelen? Ja, dat kan! Wij praten je graag bij!

sowimage

Innovatieve haarbalsem

Gebruik van de stijltang, verven, vervuiling en zon… Er zijn allerlei factoren die het haar uitdrogen en de haarvezels beschadigen. Je haar heeft dus altijd bescherming en voeding nodig om te voorkomen dat de haarvezels kwetsbaar worden.

Nu is er een wonderbalsem die je haar overdag en 's nachts op verschillende manieren verzorgt en die niet hoeft te worden uitgespoeld! Het is de Universele botanische haarbalsem! De verzorgende, ultra-zachte formule op basis van Jojoba-olie uit biologische teelt bevat geen siliconen. Zo wordt je droge of beschadigde haar hersteld en gevoed, gaat het glanzen en voelt het weer zacht aan.

Jojoba is een kleine struik die goed gedijt in de woestijn. Hij produceert een vloeibare was die we Jojoba-olie of 'woestijngoud' noemen. De olie is speciaal geschikt om beschadigd haar te herstellen, omdat ze de haarvezels reconstrueert!

sowimage

En hoe gebruik je die balsem?

Wat maakt deze balsem zo 'universeel'? Het feit dat je hem kunt gebruiken zoals je zelf wilt: om snel een paar droge lokken te voeden, als masker, overdag, 's nachts... Wat kies jij?

Kun je niet zonder stijltang? Gebruik de balsem dan ook vóór het borstelen gebruiken, zodat je haar beter doorkambaar is. Pluizend haar onder controle houden? Breng de balsem dan hier en daar aan om pluizende lokken in bedwang te houden!

Gebruik de balsem als verzorging voor overdag om je haar direct te voeden en beter doorkambaar te maken, of als verzorgend nachtmasker. Zo wordt je haar acht uur lang* intensief hersteld. En uitspoelen hoeft sowieso niet!

Verdeel wat balsem over je droge of vochtige haar. Breng het over de hele haarlengte aan, maar vermijd de haarwortels. Kam het haar door om de formule goed over het haar te verdelen. Gebruik dit product twee à drie keer per week.

*instrumentele test op droog haar

Kun je niet wachten om dit product te proberen? Laat het ons weten!

Delen