This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS FRISSE VERKWIKKENDE EN HYDRATERENDE OOGGEL* met de code HYDRA tem 03/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

De uitzonderlijke serums van Yves Rocher

Kom alles te weten over de productie en de samenstelling van ons nieuwe nachtserum in het gamma Anti-âge Global.

Waarom en hoe ontwikkelde Yves Rocher dit serum?

Onze samenstellingsexperts wilden een innovatief, premium product ontwikkelen met een uitgekiend evenwicht tussen een formule met uitgesproken organoleptische en zinnenstrelende eigenschappen en een hoge efficiëntie.

Na 5 jaar onderzoek naar de plantaardige Nectar van knoppen en 3 jaar ontwikkeling van deze nieuwe innovatie konden we uitpakken met het eerste nachtserum AAG: het Herstellende Tweefasige Concentraat - Nacht.

sowimage

Een unieke tweefasige formule

De innovatieve textuur bestaat uit een natuurlijke hyaluronzuurgel die onze Nectar van Knoppen in een dubbele concentratie bevat (in vergelijking met de Supra Essence). Deze gel wordt gecombineerd met inositol van rijst en oligosides van appelen die het anti-ageing effect vervolledigen (werking: stimulatie van het celmetabolisme voor een egale en stralende teint, werking op de dermis voor een huidverstevigend effect).

Op de gel ligt een goudkleurige fase, samengesteld uit kostbare olie van jojoba, bernagie, druivenpitten en cameline. Na schudden ontstaat een textuur die heerlijk aangenaam voelt op de huid.
Wanneer de oliefase door fijne dispersie in de hyaluronzuurgel geactiveerd wordt ontstaat een omhullende, zachte en lichte textuur met uniek zinnenstrelend effect.

sowimage

Betere assimilatie van de nectar van knoppen

Onze huidspecialisten hebben kunnen aantonen dat de tweefasige textuur niet enkel intens zinnenstrelend is, ze verhoogt en verbetert ook nog de assimilatie van de knoppennectar door de huid.

De tweefasentextuur is dus niet enkel mooi om te zien en gemakkelijk om aan te brengen, ze is ook en vooral een echte vector die ons actief bestanddeel in de huidlagen brengt tot in de dermis, de plek waar het moet werken.

sowimage

Alles over het actief bestanddeel

Ons gepatenteerde sterbestanddeel van het gamma AAG is de Nectar van seringenknoppen die onze plantkundigen en fytochemici in onze laboratoria ontwikkelden.

Wij isoleerden de kostbare cellen van seringenknoppen die in de plant beschikken over een uitzonderlijk vernieuwingsvermogen. Met plantaardige biotechnologische technieken kweekten we ze verder op om de dynamiserende en vitale elementen die de knoppen hun herstellend vermogen geven, te vermeerderen en te concentreren.

Zo maakten we een krachtig concentraat dat de strijd kan aanbinden met de gevolgen van veroudering op het gezicht. Voor dit uitzonderlijke procedé deponeerden we in Frankrijk 3 patenten.
De nectar van seringenknoppen is bijvoorbeeld in staat om de verzwakte vernieuwing van oudere dermiscellen die collageen produceren in amper 72 uur op uitzonderlijke wijze te activeren.

sowimage

Anti-âge Global, de parel in de anti-ageing portefeuille van Yves Rocher

Anti-âge Global is de parel in de anti-ageing portefeuille van Yves Rocher. Het gamma is het resultaat van een unieke expertise en is in staat om alle tekenen van veroudering diep in de huid te corrigeren en de huid aan de oppervlakte te sublimeren.

Centraal in het gamma staat ons sterserum, de Anti-ageing Supra Essence, dat de huidcellen intens vernieuwt om de teint de sublimeren en alle tekenen van veroudering te corrigeren.

sowimage

En het vervolg?

In 2021 schakelen we een versnelling hoger in de expertise van Anti-âge Global en focussen we op een sleutelmoment in het herstelproces van de huid: de slaap.
Want de nacht is HET moment waarop de vermenigvuldiging van de cellen maximaal is, vooral dan tussen 1 en 2 uur 's ochtends. We noemen dit de chronobiologie, een soort cyclus of een interne klok die ervoor zorgt dat de huid tijdens de slaap een herstelpiek bereikt. Dit moment van sterke metabolische activiteit valt samen met het ogenblik waarop de actieve bestanddelen optimaal in de huid dringen.

We hebben dus besloten om ons onderzoek te focussen op dit nachtelijke sleutelmoment. Het leek ons immers logisch om een product te ontwikkelen met een hoge concentratie actieve bestanddelen en een textuur die gemakkelijk in de huid dringt om 's avonds aan te brengen. Met dit product vervolledigen we trouwens de verzorgingsroutine in het gamma Anti-âge Global.

sowimage

Uitzonderlijke resultaten op de huid

Voor we de finale textuur goedkeurden hadden we niet minder dan 50 verschillende pogingen nodig!
Ons Herstellende Tweefasige Concentraat - Nacht werd onderworpen aan tests in het CERCO, het Centre d'Etude et de Recherche en Cosmétologie (centrum voor cosmetologisch onderzoek).
Voor het product behaalden we opmerkelijke resultaten: van de 124 vrouwen die het testten, vindt meer dan 80% dat de huid er bij het ontwaken minder vermoeid en mooier uitziet. Ze vinden bovendien dat de trekken uitgerust zijn en dat de huid hersteld en glad is. 79% van hen meent dat de teint egaler is.

De dagelijkse combinatie van de Anti-ageing Supra Essence en het Herstellende Tweefasige Concentraat - Nacht heeft bovendien na 72 uur een uitzonderlijk effect op de celvernieuwing. Een perfecte, natuurlijke en efficiënte combinatie met een versterkt anti-ageing effect zowel overdag als 's nachts.
Ons sterduo, dat volgens ons onafscheidelijk is, verdient absoluut een plaats in jouw dagelijkse verzorgingsroutine.

sowimage

Delen