GRATIS LEVERING  vanaf 30€ + een  GESCHENK  bij elke bestelling*
Terug

Een jongere huid dankzij deze anti-agingtechnieken

Zorg voor een optimale werking van je anti-agingcrème en verminder je rimpels door je dagelijkse routine te combineren met anti-agingtechnieken Resultaat? Je huid ziet er jonger en steviger uit!

1/
Het serum

Eerst bereid je je huid voor. Met deze stap vergroot je de doeltreffende werking van je verzorgingsproduct.
Verdeel het serum gelijkmatig over je gezicht. Stimuleer daarbij je gezichts- en halsspieren door er zachtjes met je vingertoppen op te tokkelen.

Het serum is een aanvulling op de dagcrème. Het is onmisbaar in je schoonheidsritueel. Bovendien trekt zijn vloeibare formule direct in de huid!

 

 

2/
De dagcrème

Hierna breng je je dagcrème aan. Strijk deze naar buiten toe uit en knijp (zachtjes!) in de huid om de bloedcirculatie te stimuleren. 

 

 

3/
De nachtcrème

's Avonds verwijder je voorzichtig je make-up met reinigingsolie, reinigingsmelk of micellair water.

 

Het is het beste om een nachtcrème uit dezelfde productlijn te gebruiken.
Breng de crème in een tokkelende beweging aan en strijk hem naar buiten toe uit

 

sowimage

Let erop dat je de productlijn kiest die past bij je huid en die je huid geeft wat ze nodig heeft. Al onze crèmes hebben een specifieke werking, zodat we voor elk huidtype een passende gezichtscrème kunnen aanbieden!

 

 

Ik wil een complete verzorging:

Voor een complete verzorging is er de productlijn Anti-Age Global die de huid revitaliseert en zichtbare rimpels vermindert

 

 

Ik wil een verzorging die beschermt tegen vervuiling én een anti-agingwerking heeft:

De productlijn Elixir Jeunesseis precies wat je zoekt. De producten zijn rijk aan Aphloia-extract en hebben een dubbele anti-agingwerking: je huid wordt hersteld en beschermd tegen vervuiling. Hierdoor worden je poriën vrijgemaakt, verminderen rimpels en krijg je een stralende teint

 

 

Ik heb een slappe huid:

De productlijn Sérum Végétal Anti-rimpel & stevigheid geeft dan de verzorging die nodig is. Deze productlijn zorgt voor een stevige, gevoede en gehydrateerde huid

 

 

Ik heb een doffe teint en duidelijke rimpels:

Voor jou is er de productlijn Sérum Végétal Anti-rimpel & stralende teint. Hiermee gaat je huid weer stralen en wordt je huid zichtbaar gladder.

 

 

Mijn huid is slap en vertoont duidelijk rimpels:

Jij hebt verzorgingsproducten nodig uit de productlijn Sérum Végétal Rimpels & liftend effect. Deze geven een strakkere contour en hebben een intensief voedende werking

 

 

Ik heb een rijpe en droge huid:

Ik kies voor de productlijn Riche Crème, die de huid intensief voedt, de huid herstelt en weer laat stralen

 

En wat is jouw anti-agingroutine?

Delen

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie