ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Duurzame kerst bij Yves Rocher

Natuur en milieu hebben bij ons altijd centraal gestaan. Die overtuiging schuiven we niet zomaar even opzij, omdat het Kerstmis is. Integendeel! We vertellen je graag alles over onze acties!

 Milieuverantwoorde producten en verpakkingen

Recyclebareflacons, gemaakt van gerecycled plastic. Karton afkomstig uit duurzaam beheerde bossen voor onze kant-en-klare geschenksets en parfumverpakkingen op basis van ons eigen gerecyclede afval. Onze 'kerststerren' zijn het boegbeeld van ons commitment ten aanzien van duurzame verpakkingen.

Wij zijn dan ook in het bijzonder trots op onze plasticvrije Adventskalender en die bestaat uit herbruikbare en 100% recyclebare doosjes! Om zonder enige aarzeling cadeau te geven! Of te krijgen...

sowimage

 Ecodesign etalage

Als je in de decembermaand langs een winkel van Yves Rocher loopt, zul je dit jaar een etalage zien die is opgebouwd uit takken met in het midden een grote, schitterende sneeuwvlok. Zowel overdag als 's nachts is de etalage niet te missen. Ook hiervoor geldt dat we onze principes niet zomaar overboord gezet hebben om jou te trakteren op een prachtig tafereeltje. De etalage is namelijk geheel ontworpen volgens de richtlijnen van ecodesign en heeft een volledig autonome energievoorziening, waardoor er geen elektrische voeding nodig is om de verlichting te laten branden. Magisch, toch?

De installatie voor de kerstetalage wordt aan 3.000 winkels (verspreid over 70 landen) geleverd in een compact pakket: er is extra efficiënt gebruikgemaakt van de ruimte, zodat het aantal pakketjes kan worden teruggedrongen. Minder pakketjes betekent natuurlijk minder vrachtwagens op de weg en dus ook een reductie van de koolstofuitstoot.

sowimage

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken