ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Een adventskalender boordevol verrassingen!

De beste manier om af te tellen naar Kerstmis: de Yves Rocher Garden of Curiosities Adventskalender 2021. 

Na de herfst volgt de winter met de meest magische periode van het jaar: Kerstmis - en het is nooit te vroeg om met de voorbereidingen te beginnen! Een adventskalender is dan ook de perfecte manier om het aftellen naar dat gezellige kerstfeest nog leuker te maken.
Met deze kleurrijke kalender geven we het startschot voor het kerstseizoen. En tot groot plezier van iedereen, doen we het dit jaar ietsje vroeger. Klaar om onze Garden of Curiosities te ontdekken? 

Dit jaar nemen we je mee in een wereld vol magie, kleur en geluk waar je al kunt beginnen wegdromen over die heerlijke kerstperiode.

Iedere dag mag je een deurtje van je adventskalender openen en ontdekken met welke producten Moeder Natuur je dit keer verrast. 

Ons mystieke uiltje zal je met veel plezier door het weelderige groen de weg tonen naar alle 24 verrassingen.

In onze Garden of Curiosities ontdek je een selectie van nieuwigheden die je kunt uittesten. Zo zijn er de producten van het nieuwe reinigingsgamma Pure Algue en de nieuwe skincare collectie Elixir Botanique.

Kleine reminder: de Pure Algue collectie bestaat uit gezichtreinigingsproducten en make-upremovers voor een normale tot gemengde huid. Ideaal voor mensen die last hebben van een trekkerige en doffe huid die nood heeft aan hydratatie. Dit gamma met Microalg Tetraselmis voorziet de huid van voldoende zuurstof zodat de teint opnieuw stralend gezond oogt.

Elixir Botanique is dan weer onze nieuwe innovatie in anti-pollution skincare. Verrijkt met Kapucijnbloem van Bretagne en de Microalg Tetraselmis combineert deze lijn het beste van de aarde met dat van de zee. Test het zeker eens uit

Daarnaast vind je ook onze essentials in gezicht-, lichaams-, haarverzorging, make-up en parfum. Je zal in de Garden of Curiosities ook onze gloednieuwe kerstgeuren kunnen ontdekken : Melting Orange, Gourmet Blackberry en Extraordinary Shea.

Bij Yves Rocher betekenen 24 dagen 24 gelegenheden om je te verrassen en te verwennen. Veel meer willen we niet zeggen, maar een ding is zeker: je zult helemaal weg zijn van onze selectie producten.

De adventskalender heeft een geschatte waarde van € 109, dus grijp je kans en schaf hem snel aan voor jezelf of iemand anders.

En na het aftellen, kan je de kalender gewoon hergebruiken. Je kan hem bijvoorbeeld op de kersttafel plaatsen, kleine cadeautjes met de doosjes maken of hem helemaal opnieuw vullen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Vertrouw op de expertise van het merk en maak samen met ons een wandeling door onze Garden of Curiosities

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken