ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Een gevoelige huid? Dan is dit jouw productlijn!

Als we het hebben over een gevoelige huid, denk je natuurlijk direct aan de gezichtshuid, maar hoe zit het met de huid op de rest van ons lichaam?

Ons antwoord: ook die huid moet je niet verwaarlozen, want je hele lichaamshuid heeft behoefte aan aangepaste verzorging om er mooi uit te blijven zien en prettig aan te voelen. Ook hier geldt dat wij aan alles gedacht hebben! Maak dus (opnieuw) kennis met onze productlijn Hamamélis en haar formules die speciaal ontwikkeld zijn voor de gevoelige huid!

Maar wat is een gevoelige huid precies?

Een gevoelige huid wordt gekenmerkt door verschillende klinische tekenen en een oncomfortabel huidgevoel in het algemeen. Een trekkerig gevoel, jeuk en roodheid ... Het zijn de gevolgen van een verstoord evenwicht tussen de verschillende biologische systemen in de huid en van een ontregelde huidbarrière.

Gevoeligheid van de huid kan verklaard worden door de aard van de huid (ze kan van nature kwetsbaarder zijn), maar kan ook het gevolg zijn van blootstelling aan bepaalde factoren, zoals temperatuurschommelingen, vervuiling en stress… Door de steeds maar toenemende verstedelijking in onze omgeving wordt onze huid dagelijks geconfronteerd met dergelijke schadelijke invloeden van buitenaf. Ook onze levensstijl is aan verandering onderhevig. Zo kan overmatige hygiëne er bijvoorbeeld toe leiden dat de micro-organismen op de huid die het natuurlijk evenwicht van de huid in stand helpen houden, verstoord raken.
In dat geval wordt aangeraden om andere schoonheidsproducten te gebruiken, zodat de huid niet dagelijks met deze ongemakken te kampen heeft.

 

Een nieuwe look voor onze productlijn Hamamélis 

Ben je al bekend met onze productlijn op basis van biologisch geteelde Hamamelis? Laat je dan verrassen door het nieuwe uiterlijk van de producten! Wees gerust, de verpakking is weliswaar in het nieuw gestoken, maar dat geldt niet voor de insteek van de productlijn: zorgen voor jouw gevoelige huid, zodat je huid over je hele lichaam comfortabel aanvoelt.
De nieuwe productlijnlichaamsverzorgingsproducten van Yves Rocher is verrijkt met extract van biologisch geteelde Hamamelis. Deze plantaardige werkstof is door onze wetenschappers voor Plantaardige Cosmetica® geselecteerd vanwege de kalmerende en verzachtende werking op de huid. Het versterkt de barrièrefunctie van de huid, doordat het de synthese van lipiden stimuleert, want lipiden vormen de belangrijkste bouwstof van de hydrolipidenlaag.
Wat er bijzonder aan is? Extract van biologisch geteelde Hamamelis respecteert de micro-organismen op de huid, waardoor de gevoelige huid extra comfortabel aanvoelt. Dat is dus de reden dat wij dit ingrediënt hebben toegevoegd aan de drie meest verkochte producten van onze nieuwe productlijn: een douchegel, een douchecrème en een hydraterende bodymilk.

Om zo goed mogelijk in te spelen op de behoeften van jouw huid, is het cruciaal dat je een aangepaste verzorging gebruikt, maar dat alleen is niet genoeg! Het is ook raadzaam om reinigingsproducten te gebruiken die mild zijn voor je huid. De Zachte douchegel is ontwikkeld voor gebruik door het hele gezin. De formule bevat dan ook geen sulfaten*. De gevoelige huid wordt mild gereinigd en direct gekalmeerd.
Heb je een extreem gevoelige huid? Dan hebben we het ideale product voor jou: de Douchecrème voor de gevoelige huid**. Deze niet schuimende formule is de perfecte wasemulsie voor de extreem gevoelige huid. Dankzij de sulfaatvrije* formule met plantaardige oliën, wordt de huid al tijdens het douchen gevoed.
Na het douchen moet de huid nog extra gehydrateerd worden. Hiervoor is de bodymilk het meest geschikt. De Kalmerende melk voor lichaam & gezicht kalmeert en hydrateert de huid onmiddellijk. Het +punt is dat deze melk zeer mild is voor de gevoelige huid en dagelijks kan worden aangebracht op lichaam en gezicht. De formule is zelfs geschikt voor kinderen vanaf drie jaar!
*Bevat geen tensioactieve sulfaten
**Niet schuimende doucheformule

Hamamelis, het steringrediënt van deze productlijn 

Hamamelis komt van oorsprong uit de Verenigde Staten, maar wordt door onze partner al twintig jaar biologisch geteeld in La Gacilly. Deze partner is erin geslaagd een teeltmethode te ontwikkelen en te beheersen die volstrekt nieuw is in Europa en waarbij het plantenrijk in hoge mate gerespecteerd wordt.

Kun je niet wachten om deze producten uit te proberen? Vertel ons in de comments wat jouw favoriete product is!

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken