This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS FRISSE VERKWIKKENDE EN HYDRATERENDE OOGGEL* met de code HYDRA tem 03/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

Een hammam in mijn eigen badkamer

Beleef de weldaad van wellness in je eigen huis! Ontdek de nieuwe productlijn Argan & Roos, geïnspireerd op dit traditionele verzorgingsritueel dat het symbool is van oriëntaalse schoonheid!

sowimage

Voordat we je onthullen hoe je zo'n heerlijk ritueel thuis kunt ervaren, vertellen we je eerst nog even wat er onder hammam verstaan wordt. De hammam is weliswaar geïnspireerd op de Romeinse thermen, maar vindt zijn oorsprong in Marokko. Het doel is om het lichaam te zuiveren met stoombaden en te ontspannen door middel van massages.

Op deze plek kun je je niet alleen wassen, je kunt er 'stoom afblazen', je zintuigen laten ontwaken, je lichaam laten ontharen, thee drinken en zelfs eten! Een bezoek aan de hammam is dus een goede manier om ver weg van de stadse drukte heerlijk tot rust te komen en nieuwe energie op te doen. Maar het is nog niet eenvoudig om zo'n wellnessoord thuis na te bootsen…

sowimage

Om toch in je eigen huis te kunnen genieten van de weldaad van een hammam, heeft Yves Rocher een serie douche- en lichaamsverzorgende producten ontwikkeld, waarin twee mythische planten met elkaar gecombineerd worden: Argan en Damascusroos. Deze ingrediënten die rechtstreeks uit Marokko komen waar ze biologisch geteeld worden, zorgen voor de zintuiglijkheid en de oriëntaalse geurnoten van deze producten voor dagelijks gebruik.

Met het oog op solidariteit en duurzaamheid kopen we deze ingrediënten in bij vrouwenorganisaties in Marokko, zodat we bijdragen aan de instandhouding van de eeuwenoude kennis en technieken van de Arganteelt. Hetzelfde geldt voor de Damascusroos.

sowimage

Douchegel en -olie, bodymilk en zelfs handcrème ... Keus genoeg om je onder te dompelen in dit universum van betoverende zintuiglijkheid.

Zie je het wel zitten om in je eigen huis een echte hammamervaring te beleven? Volg dan onze tips op. Wat je nodig hebt, zijn natuurlijk de producten uit de lijn met Argan en Roos, maar daarnaast ook een peeling voor het lichaam. Steek een paar kaarsjes aan in je badkamer en zorg er voor dat je niet gestoord wordt tijdens je hammamritueel.

sowimage

Neem eerst een warme douche en scrub je huid met de bodypeeling met abrikoos.

Neem de tijd om je lichaam rustig te masseren en alle dode huidcellen te verwijderen.

Spoel de peeling van je huid af en breng vervolgens de Body-olie met Argan en Roos aan. De intens zintuiglijke formule verandert op de huid in een fijn en melkachtig schuim.

De enorme zachtheid, de zorgvuldig geselecteerde geuren en de echte rozenblaadjes in de flacon laten je zintuigen ontwaken en laten je direct genieten van de weldaad van de hammam.

Als je uit de douche komt, breng je de Bodymilk met Argan en Roos aan. Zo wordt je huid gehydrateerd en omringd met oriëntaalse geuren.

sowimage

Het enige wat je nu nog nodig hebt, is een kopje geurige muntthee om nog even na te genieten van je hammamervaring. Doe wat gedroogde muntblaadjes in kokend water, even wachten en klaar!

Gebruik daarnaast dagelijks de handcrème met dezelfde weldadige geur die je zintuigen laat ontwaken. Zo voelt je handhuid weer heerlijk zacht aan.

sowimage
sowimage

Heb jij al geprobeerd om je eigen badkamer om te toveren tot een heuse hammam? Laat het ons weten !

Delen