This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS FRISSE VERKWIKKENDE EN HYDRATERENDE OOGGEL* met de code HYDRA tem 03/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

Feel Stronger Mascara voor een intensere oogopslag

Binnenkort viert de Feel Stronger Mascara haar eerste verjaardag! Een mooie gelegenheid om nog eens te benadrukken wat deze mascara zo succesvol maakt.

Een gedurfde mascara voor een opvallende oogopslag

In de eerste zes maanden na de lancering van deze mascara in april vorig jaar, zijn er al meer dan 450.000 exemplaren van verkocht! En velen van jullie van over de hele wereld hebben je enthousiasme over deze mascara gedeeld op sociale media.

Je oogopslag wordt intenser, je voelt je mooi en zelfverzekerder: je durft alle uitdagingen in een oogwenk aan!

 

sowimage

Een mascara die van lef getuigt en waarbij je niet hoeft de kiezen tussen meer volume of meer lengte

Want dat is het beste kenmerk van de Feel Stronger Mascara: de wimpers worden verlengd en krijgen tegelijkertijd ook meer volume dankzij de dikke, intens zwarte formule op basis van Bamboevezels en Acaciagom.

En het borsteltje? Het borsteltje bevat gegolfde vezels en een afwisselende verdeling van de borstelhaartjes, waardoor de formule beter hecht en gelijkmatiger over de wimpers verdeeld wordt.

Om je wimpers het comfort te geven dat ze verdienen, hebben we deze mascara onder dermatologisch toezicht getest en bevat de formule geen parfum, siliconen of alcohol.

sowimage

Hoe gebruik je de mascara om het gewenste effect te creëren?

Plaats het borsteltje op de wimperaanzet en trek het langs de wimpers tot aan de uiteinden, terwijl je het borsteltje om de eigen as laat draaien. Zo wordt elk afzonderlijk wimperhaartje perfect omhuld. Beweeg het borsteltje met lichte zigzagbewegingen vanaf de aanzet over de hele wimperlengte om ze langer te maken.

Je oogopslag straalt nu vastberadenheid uit; niets staat jou nog in de weg, dus ga ervoor!

 

sowimage

Overtuigd? Schaf hem dan gauw aan! Deel je ervaringen als jij al overstag bent!

Delen