This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS FRISSE VERKWIKKENDE EN HYDRATERENDE OOGGEL* met de code HYDRA tem 03/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

Filler Végétal

Ontdek de Filler Végétal skincare collectie! Een formule verrijkt met ijskruid en hyaluronzuur dat de huid natuurlijk voller maakt en rimpels zichtbaar vervaagt.

Ice Plant : een actief bestanddeel tegen rimpels

sowimage

Onze experts in Plantaardige Cosmetica® kozen voor het Ice Plant-extract  omdat dit specifieke ingrediënt in staat is de natuurlijke productie van hyaluronzuur in de huid te stimuleren (+93%*). 

Het ijskruid-extract stimuleert de expressie van de enzymen die een rol spelen in de aanmaak van hyaluronzuur waardoor je rimpels zichtbaar vervaagd worden (-29% rimpels**). 

Dankzij hun unieke kennis van de plantenwereld slaagden de wetenschappers van Yves Rocher er na 12 jaar onderzoek en 3 patenten in om de uitzonderlijke anti-aging eigenschappen van dit unieke ingrediënt in de nieuwe skincare collectie Filler Végétal te verwerken.   

De Ice Plant of ijskruid wordt in La Gacilly op ecologische wijze geteeld en een keer per jaar geoogst, wanneer zijn versheid en zijn concentratie aan actieve substanties maximaal zijn.  

*In vitro getest  

**In vivo getest. Geobjectiveerd klinisch onderzoek bij 12 personen. Gemiddelde afname van de diepte van de rimpels, onmiddellijk effect bij 100% van de respondenten. Het vers gewonnen extract stimuleert de expressie van de enzymen die een rol spelen in de aanmaak van hyaluronzuur waardoor de rimpels zichtbaar vervaagd worden (-29% rimpels**).   

De huid wordt onmiddellijk voller dankzij het hyaluronzuur  

Hyaluronzuur wordt wereldwijd erkend voor zijn indrukwekkend hydraterend vermogen waarmee het rimpels en fijne lijntjes kan verminderen. Dit is het gevolg van zijn vochtretentiecapaciteit waarmee het tot 1000 keer zijn gewicht aan vocht aan het huidoppervlak kan vasthouden. Hierdoor ontstaat een onmiddellijk vullend effect.  

Na uitgebreid onderzoeks- en ontwikkelingswerk werd gekozen voor biofermentatie van tarwe- en maïsglucose. Dit transformatieprocedé is eeuwenoud, positief, natuurlijk en performant, en haalt het beste uit de ingrediënten.    

 Door deze biofermentatie verkregen we een uiterst efficiënt hyaluronzuur van 100% natuurlijke oorsprong dat we verwerkten in alle formules van het gamma Filler Végétal. 

sowimage
sowimage

Onze producten  

Sterproduct van het gamma: het Ultra Geconcentreerd Verstevigend Serum.

Het verstevigende serum is het 1e serum met een hoge concentratie vers geëxtraheerde Ice Plant en hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong waardoor het een uiterst efficiënt botanisch antirimpelconcentraat is.    

  •  Onmiddellijk 29%* minder rimpels.   
  • Na 6 weken zijn de rimpels intens verminderd.   
  • Het serum bevat een 4 keer hogere concentratie Ice Plant dan de rest van de collectie.  

*Klinische studie uitgevoerd bij 12 proefpersonen. Vermindering van de diepte van rimpels, onmiddellijk effect voor 100% van de respondenten.

Gebruiksadvies:

 

Breng enkele druppeltjes van het serum licht drukkend met de handpalmen op een gereinigd(e) gezicht en hals aan.

 

De extra frisse geltextuur versmelt onmiddellijk in contact met de huid.  

Filler Végétal skincare routine

De rest van het gamma Filler Végétal  

Het gamma Filler Végétal bevat tevens een Verstevigende Anti-Rimpel Dagcrème en een Verstevigende Anti-Rimpel Nachtcrème met beiden een fluwelen crèmetextuur. De huid wordt iedere dag voller en gladder. 

Voor een intenser effect is er de Antirimpelverzorging Gezicht, Hals & Decolletédie elke ochtend en avond wordt aangebracht om opvallende rimpels te doen verdwijnen.   

Indien je de natuurlijke teint van je gezicht wil opfrissen, kun je de Gladmakende Verzorging Stralende Teint met subtiele roze parelmoertextuur 's ochtends aanbrengen.  

En om het effect van veroudering op de oogcontouren op te vangen is er onze Verstevigende Antirimpeloogcrèmedie de oogcontouren hydrateert en verstevigt zodat de rimpels en kraaienpootjes gladder worden. De oogcrème breng je zowel 's ochtends als 's avonds aan.

Onze beloftes

 

Onze samenstellingen bevatten geen siliconen of minerale oliën. Ze zijn vegan* en bestaan uit 97% tot 98%ingrediënten van natuurlijke oorsprong.  

 

Ook onze verpakkingen zijn ecologisch ontworpen en duurzaam. Ze worden in Frankrijk gemaakt en hebben geen plastic coating. Ons karton heeft een FSC-certificaat dat garandeert dat het afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Het glas van onze potten is ook recycleerbaar. Bovendien zijn de kartonnen verpakkingen van onze potjes (50 ml) groener en lichter omdat ze 41% minder karton bevat. 

 

 *Formule zonder substanties van dierlijke oorsprong.  

sowimage

Delen