ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Omschrijving

De oogcontouren worden onmiddellijk gehydrateerd en zijn voller en gladder. Ze worden ook iedere dag opnieuw veerkrachtiger. Na 6 weken zijn de rimpels en kraaienpootjes verminderd.

Pluspunt: het extract van Ice Plant* stimuleert de natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur** waardoor de rimpels opgevuld worden***. Het hyaluronzuur maakt de huid gladder en steviger.

Gebruiksaanwijzing:
masseer de extra frisse textuur 's ochtends en 's avonds in de oogcontouren.

(*) IJskruid
(**) In vitro getest
(***) 3 patenten gedeponeerd in Frankrijk

Format : Tube

Artikelnummer: 08711

Plantaardig ingrediënt
IJskruid
Stimuleert de natuurlijke productie van hyaluronzuur** dat de rimpels vult***.

IJskruid* wordt in La Gacilly volgens de principes van de agro-ecologie geteeld. De Ice Plant wordt een keer per jaar geoogst, wanneer zijn versheid en concentratie van actieve bestanddelen op hun toppunt zijn.

De wetenschappers van Yves Rocher ontwikkelden de botanische cryo-extractie, een koude extractiemethode die de krachtige componenten uit de verse plant isoleert en concentreert zonder dat er aan hun eigenschappen geraakt wordt.

Deze exclusieve en gepatenteerde methode ligt aan de basis van een nieuw 100% vers, botanisch extract zonder bewaarmiddelen, dat 100% actief is en perfect door de huid kan worden opgenomen. *Ice Plant

IJskruid
Ingrediënten

Ingrediënten :

AQUA/WATER/EAUGLYCERINBETAINEMETHYL GLUCOSE SESQUISTEARATEPROPYLENE GLYCOL.SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OILPENTYLENE GLYCOLAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTPROPANEDIOLHYDROXYACETOPHENONESCLEROTIUM GUMXANTHAN GUMMARIS AQUA/SEA WATER/EAU DE MERINOSITOLETHYL LINOLEATEETHYLHEXYLGLYCERINLECITHINPYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACTTRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATESODIUM HYALURONATEMESEMBRYANTHEMUM CRYSTALLINUM EXTRACTALGINIC ACIDHYDROLYZED ALGINCITRIC ACIDPHENETHYL ALCOHOLSILANETRIOLCHENOPODIUM QUINOA SEED EXTRACTSUCROSEPOTASSIUM SORBATESODIUM BENZOATETOCOPHEROLPROPYL GALLATECI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE)10674v0

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

*Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Synthetische ingrediënten

Reviews
ontdek het gamma
media

Filler Vegetal

Toon meer
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken