This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS FRISSE VERKWIKKENDE EN HYDRATERENDE OOGGEL* met de code HYDRA tem 03/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

First sunlight !

Hoe bescherm je je huid tegen de eerste zonnestralen?

De zon breekt weer door de wolken ... Het mag dan officieel nog geen zomer zijn, maar de zon laat niet op zich wachten. Daarom moet je ook nu al je huid beschermen! 

Hydratatie, daar draait het om 

Op mooie dagen willen we allemaal het liefst naar buiten om van het weer te genieten. Maar blootstelling aan de zon brengt ook heel wat risico’s met zich mee. Daarom moet je je huid goed voorbereiden. Hydrateren is dus ook in de winter een must. Gebruik daarom een aangepaste crème om uitdroging te vermijden. Op die manier bereid je je huid zo goed mogelijk voor op een stralende, zongebruinde teint.

Zodra je huid goed gehydrateerd is, kun je een zonneolie of -spray aanbrengen zoals de Tan activator beautifying mist. Die laat je huid lekker fris aanvoelen en geeft ze een prachtige satijnglans.

sowimage

Welke verzorging heeft mijn huid nodig? 

Dat is elk jaar weer dé vraag: welke verzorging heeft mijn huid nodig? Laat ons eerst en vooral een misverstand uit de wereld helpen. Ook met een SPF 50 wordt je huid bruin! Zelfs al draag je bescherming, dan nog wordt je huid blootgesteld aan de voor- én de nadelen van de zon.

Zonnestralen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je huid sneller veroudert. Daarom mag je niet overdrijven en moet je je huid absoluut beschermen.

Het is nog geen juli, maar de zon schijnt wel al de hele dag door. Je moet je huid dus elke dag beschermen. Kies daarom voor een product dat afgestemd is op je huidtype en de omgeving waar je bent.

 

sowimage

Goede gewoonten 

Goede gewoonten ontwikkel je meteen wanneer de zon weer van de partij is.

  • Blijf je huid ‘s ochtends en ‘s avonds hydrateren, en breng indien nodig zonbescherming aan wanneer je het huis uitgaat (meng je hydraterende crème met je zonbescherming of switch naar een hydraterende crème met SPF).
  • Voor een stralende huid moet je ook elke dag voldoende water drinken en fruit en groenten boordevol bètacaroteen op het menu zetten (wortelen, tomaten, groene groenten zoals courgette en erwtjes, abrikozen, mango ...). Zo ziet je huid er altijd mooi uit.

Als je onze tips volgt, kun je zorgeloos van de eerste zonnestralen genieten zonder je huid in gevaar te brengen. Je huid zal je dankbaar zijn!

 

sowimage

Hou tijdens de zomervakantie ook deze regels in het achterhoofd:

- Vermijd de zon tijdens piekuren: tussen 12:00 en 16:00 uur.

- Het is belangrijk om een zonnebrandproduct te gebruiken dat geschikt is voor je huidtype.

- Breng je zonbescherming tijdens het zonnen om de twee uur opnieuw aan, en telkens na het zwemmen.

 

Wat doe jij om je huid te beschermen tegen de zon?

Delen