ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Granit Noir make-uplook

Een kleurencombinatie geïnspireerd op de zwarte en grijze schakeringen in de Bretoense granietkliffen. Het palet Granit Noir is geknipt voor een intense en geraffineerde smokey eye. Ontdek hier de tutorial!

sowimage

In dit palet vind je 4 intens gepigmenteerde oogschaduwtinten gaande van glinsterend wit tot intens zwart. Perfect voor een smokey look! 

De oogschaduwkleuren hebben een matte, parelmoeren en metallic finish waarmee je zowat elke look kunt namaken. 

De vegan formule* is verrijkt met biologisch korenbloemwater dat geschikt is voor mensen met gevoelige, droge ogen en/of dragers van contactlenzen.  

*product zonder dierlijke derivaten 

sowimage

Granit Noir make-uplook : stap per stap

Samengevat:

  1. Trek met de bruine tint van Lifeproof Eye Shadow een lijntje tegen de wimperrand en eindig op een punt in de buitenste ooghoek. Blend de kleur uit.
  2. Breng tint 4 van het palet bovenop de Lifeproof Eye Shadow aan om de kleur te versterken. Concentreer het product  op de buitenste punt en tegen de wimperrand
  3. Breng tint 3 in het midden van het ooglid op de Lifeproof Eye Shadow aan
  4. Breng tint 1 in de binnenste ooghoek aan om de ogen te verhelderen
  5. Breng mascaravan boven naar onder aan met een zigzagbeweging
sowimage

Ons engagement

Dit unieke palet werd op een duurzaam verantwoorde manier ontwikkeld. Het is het eerste oogschaduwpalet van Yves Rocher in gecertificeerd karton waardoor we helpen om de bossen in stand te houden. Bovendien bevat het geen spiegeltje of magneet. Door van onze oude plastic paletten over te stappen naar deze milieuvriendelijkere verpakkingen besparen we elk jaar maar liefst 25 ton plastic. 

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken