This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS FRISSE VERKWIKKENDE EN HYDRATERENDE OOGGEL* met de code HYDRA tem 03/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

Hoe hou ik mijn bruine kleurtje na de zomer?

Heb je deze zomer al onze tips opgevolgd voor een mooi gebruinde huid? En ben je blij met het resultaat? Nu leren we je ook hoe je je mooie kleurtje kunt behouden als de zomer voorbij is!

sowimage

1/ Peeling

Voor het behoud van je zonnig bruine kleurtje is het essentieel om je huid 1 à 2 keer per week (1 week na terugkomst van vakantie) goed te peelen! Vaak wordt gedacht dat je dan het bruine laagje er vanaf scrubt, maar niets is minder waar! Doordat de dode huidcellen verwijderd worden, gaat je huid juist meer stralen.

Onze verwenproducten? De Konjacspons voor het lichaam en de Konjacspons voor het gezicht hebben een micro-exfoliërende werking dankzij de van 100% plantaardige afkomst Konjacvezels. Deze zorgen voor een heerlijke reiniging en zijn tegelijkertijd heel mild voor je huid. Klik hier voor meer info!

sowimage

2/ Hydratatie

De hele zomer heb je zorg besteed aan een goede hydratatie van je huid. Houd deze goede gewoonte ook daarna in stand!

Begin met het wassen van je lichaam met de Voedende douchecrème voor de zeer droge huid. Die is verrijkt met Haverextract, is mild voor de huid en voedt haar intensief.

Breng vervolgens de 3-in-1 hydraterende bodymilk met de geur van Monoï of de Exotische tiaré-olie aan om de huid te hydrateren en te verfraaien en om je te omringen met de heerlijk zoete geur van vakantie.

sowimage

Voor het hydrateren van je gezicht kies je voor de Verzorgende anti-aging aftersuncrème. Hiermee wordt je gezicht gehydrateerd en voorkom je tegelijkertijd vroegtijdige rimpelvorming als gevolg van langdurige blootstelling aan de zon.

Het Ultra-hydraterend vloeibaar serum en de 48 uur non-stop hydraterende gelcrème zorgen dankzij de toegevoegde Edulis voor een intense hydratatie van je huid.

Tip: Behalve dat je je huid van buitenaf moet hydrateren, is het ook belangrijk om veel water te drinken: minstens 1,5 liter per dag.

sowimage

3/ Zonovergoten voeding

Het seizoen van zomergroenten en -fruit is nog niet ten einde, dus profiteer nog even van al het goeds wat de zomer te bieden heeft voor een stralende en gezonde uitstraling! Doe je te goed aan de carotenoïdendie de melanine-aanmaak in je huid stimuleren: wortel, (water)meloen, abrikoos, rode paprika, tomaat… Er is keus genoeg!

En je kunt ze eten zoals je zelf het lekkerst vindt: vers, verwerkt in een smoothie of salade ... Wees creatief!

sowimage

4/ Make-up voor een gezonde teint

Het is nog niet zo eenvoudig om je zongebruinde kleurtje te behouden als de zomer eenmaal voorbij is. Vooral je gezicht!

Daarom mag je gerust een beetje valsspelen met het Bronzing powder duo dat je gezicht direct een natuurlijk frisse uitstraling geeft.

Nog een extra +puntje: dankzij de geur van Monoï kun je je vakantie nog eens herbeleven. Summer never ends.

Meng de twee kleuren door met het Poederpenseel in het doosje rond te draaien en breng ze daarna in de vorm van een 3 aan op je gezicht. Begin op je voorhoofd en strijk langs de bovenzijde van het jukbeen naar de ronding van je gezicht.

Ontdek onze make-uptutorial voor een sunkissed look!

Toon ons hoe mooi jij je kleurtje kan bewaren met #ActBeautiful!

Delen