This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS FRISSE VERKWIKKENDE EN HYDRATERENDE OOGGEL* met de code HYDRA tem 03/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

Hoe kies je de beste make-uppenselen?

Er bestaan meer make-uppenselen dan je zou denken. Het juiste penseel kiezen is dan ook niet zo gemakkelijk. Om te weten welke penselen je allemaal nodig hebt, volg je onze tips.

sowimage

Make-uppenselen voor een gelijkmatige teint

• Voor je foundation

Voor je foundation kies je een groot, plat en afgerond penseel (Universeel foundationpenseel). Daarmee breng je je foundation gelijkmatig aan zonder strepen. De synthetische haartjes zitten dicht op elkaar en garanderen een natuurlijk resultaat. Om strepen te vermijden, trek je je foundation door naar je hals en oren.

Als je nog een stapje verder wil gaan en je gezicht wil contouren, dan werkt het Perfecting foundationpenseel nauwkeuriger.

Gebruik je liever vloeibare foundations met een minder sterke dekking? Kies dan voor het Nude foundationpenseel.

sowimage
  • Voor correctie onder je ogen

Het Concealerpenseel is klein, plat en schuin afgewerkt voor optimale precisie. Het verbergt je imperfecties en corrigeert donkere kringen perfect.

  • Voor losse poeders, compacte poeders en zonnepoeders

Het bolle Poederpenseel volgt de vorm van je gezicht en legt een onzichtbaar laagje poeder op de huid. Op die manier wordt je make-uplook op natuurlijke wijze gefixeerd.

  • Voor poeders ‘on the go’

Het Kabukipenseel is een dik, kort en rond penseel zonder handvat. Gebruik het over je hele gezicht voor een snel, homogeen resultaat. Dankzij de bolle vorm en de extreem dichte kwastharen kan het poeder gemakkelijk uit het doosje genomen worden en op het gezicht aangebracht worden. Omdat het penseel uitschuifbaar is, kun je het overal mee naartoe nemen!

  • Voor blush en highlighter

Het Blushpenseel is een lang penseel dat dunner uitloopt. Hiermee zet je je jukbeenderen mooi aan en vervaag je je blush.

sowimage

Oogmake-uppenselen zetten je oogopslag in de verf

• Voor oogschaduw

Voor oogschaduw kies je het Universele oogschaduwpenseel met ronde kop. Daarmee breng je je poederoogschaduw heel nauwkeurig aan. Voor een chiquer resultaat laat je verschillende tinten in elkaar overlopen.

Liefhebbers van smokey eyes kunnen vertrouwen op het Duo oogschaduwpenseel. Met de korte haartjes kun je je oogleden nauwkeurig vormgeven en afbakenen, en met de lange haartjes creëer je een prachtig ‘smokey’ effect.

• Voor eyeliner 
Gebruik hiervoor het platte Ooghoekpenseel met fijne, schuin afgeknipte haartjes. Je tekent er niet alleen een dun of dik lijntje mee, maar brengt er ook heel nauwkeurig poederoogschaduw of eyelinergel mee aan boven je wimpers. De haartjes hechten zich goed aan je favoriete product, zodat je eyeliner er in één enkele beweging op zit.

 

sowimage

Lippenselen voor opvallende lippen

Lipstick wordt vaak snel-snel aangebracht, maar soms heb je zin om je lippen goed af te tekenen en heel secuur je favoriete kleurtje aan te brengen. In dat geval is ons Lippenseel je beste vriend.

sowimage

Wat doe je als je toilettas al vol zit en je maar twee of drie penselen kunt meenemen? 

Ga dan voor het Duo oogschaduwpenseel, het Universele foundationpenseel voor een vlekkeloze teint, en het Poederpenseel voor je zonnepoeder, blush, highlighter ...

Al onze penselen zijn milieuvriendelijk en hebben een handvat uit hout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Voor nog meer comfort en een langere levensduur bestaan ze voor 100% uit synthetische haartjes.

Vergeet je penselen ook niet regelmatig te reinigen met een zachte shampoo. Zo gaan ze nóg langer mee!

Welke make-uppenselen vind jij onmisbaar? Deel een foto van je make-uptasje!

Delen