ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Hoe verdoezel ik mijn oneffenheden?

Donkere kringen, doffe teint, rode vlekjes, puistjes.... Voor iedere oneffenheid is er een corrigerende verzorging in de juiste kleur. Tips voor een geslaagde camouflage en een onberispelijke teint!

Colorimetrie? Nooit van gehoord!

Volgens het principe van kleuren die elkaar aanvullen, gaat het erom dat je voor het camoufleren van oneffenheden juist een tegenovergestelde kleur gebruikt.

Het idee daarachter is dat de twee tegengestelde kleuren elkaar opheffen voor een neutraal resultaat.

Dit is een revolutionair uitgangspunt in de make-upwereld. Voortaan hoef je dus niet meer laag over laag meer aan te brengenen kan je huid vrij blijven ademen. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is de kleur bepalen van het huidprobleem dat je wilt camoufleren en vervolgens de juiste kleur vinden die je erop aan moet brengen!

sowimage

Groen, geel, paars, oranje, kies jouw eigen kleurteam!

 

Team Groenneutraliseert rood en gaat alle vormen van roodheid tegen: van die eeuwige puistjes tot oververhitte wangen en kleine, ontsierende adertjes. Er is geen rood vlekje te bedenken dat weerstand kan bieden aan groen!

Tip: Als je een puistje wilt camoufleren, kun je beter de Color corrector tegen rode vlekken gebruiken dan een verzorging tegen donkere kringen, want die laatste legt er echt een laagje bovenop en door de lichtere kleur krijgt je puistje juist meer reliëf.

Team Geel laat blauw verdwijnen: een lichte huid heeft gauw last van een blauwe gloed, maar met geel kun je die blauwachtige, donkere kringen en adertjes vaarwel zeggen.

sowimage

Team Oranje trekt ten strijde tegen bruin: een medium tot donkere huid heeft vaak te maken met donkere kringen en bruine vlekjes door hyperpigmentatie. Voor die huid is oranje de ideale camouflagekleur!

Team Paars heft geel op: verhelder je teint en zeg maar dag tegen de doffe zones die je gezicht een geelachtige gloed geven.

sowimage

Hoe breng je ze aan?

1/ Breng de stick rechtstreeks op de oneffenheden aan. Gebruik voor iedere kleur van je oneffenheden de bijbehorende camouflagekleur. Dankzij de crèmeachtige samenstelling is dit product heel eenvoudig aan te brengen.

2/ Tokkel de camouflagecrème vervolgens met de vingertoppen in of gebruik het Concealerpenseelom de kleur te laten versmelten met de huid.

3/ Nadat je de color corrector stick op je oneffenheden hebt aangebracht, egaliseer je je teint met een foundation naar keuze: Zéro Défaut, Pure Light of Youthful effect.

 

Onverbiddelijk voor oneffenheden, maar superzacht voor je huid!

Als kers op de taart zijn onze Color correctors ook nog eens heel mild voor je huid! Ze bevatten geen parfum of parabenen en bestaan voor ten minste 78% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ze zijn verrijkt met Katoenolie voor een verzachtende werking, waardoor ze ook voor gevoelige huid geschikt zijn.

sowimage

Deel jouw perfect skin foto met ons!

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken