ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Iris Blossom make-up look

Op zoek naar een mooie, maar easy make-up look voor de komende feestdagen? We got you : ontdek onze Iris Blossom purple look!

sowimage

Stap 1: Purple all the way 

Breng de matpaarse oogschaduw met een oogschaduwkwast aan op het bewegend ooglid. Blend daarna de kleur uit in een cat eye om je ogen groter te maken. Ons model draagt de kleur Pensée van het oogpalet Roses d'Hiver.

sowimage

Stap 2: Let it glow

Breng vervolgens een lichtere parelmoertint aan in de binnenste ooghoek om je ogen te doen stralen. De kleur die voor het model gebruikt werd is de tint Iris van het oogpalet Roses d'Hiver.

sowimage

Stap 3: Endless lashes

Werk je ooglook af met een laagje mascara die je blik instant intenser maakt. Ons model draagt de befaamde Métamorphose mascara. Voor de kerstperiode hebben we deze must-have ook nog eens in een Limited Edition verpakt! 

Geef je wenkbrauwen ook wat extra liefde voor een full Iris Bloom look. Hier wordt het wenkbrauwpotlood 05 Ultra Brungebruikt. 

sowimage

Stap 4: Finishing touch

Laat je huid stralen door wat gelhighlighter aan te brenger op je jukbeenderen, de brug van je neus en onder je wenkbrauwbotje. Van plan om een décollecté op kerstavond of op oudejaar te dragen? Twijfel zeker niet om wat extra highlighter op je sleutelbenen aan te brengen! 

sowimage

Vervolgens nog een klein likje lipstick. Wij kozen voor een warme kersttint: de kleur Rouge Minuit van onze lipstick Satin. 

Tot slot stemden we de nagels nog af op de ooglook met de Go Green nagellak in de kleur Rose Fuchsia afgewerkt met de Top Coat.

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken