ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Kapucijnbloem

Maak kennis met de plant die centraal staat in ons gamma Elixir Botanique.

sowimage

BOTANISCHE OMSCHRIJVING 

 VOLKSNAAM  

 Tropaeolum majus  

FAMILIE  

Tropeolacea  

OORSPRONG  

Centraal-Amerika 

 
sowimage

EEN ZUURSTOFHERSTELLEND PLANTAARDIG GENIE  

De kapucijnbloem wordt al geruime tijd in Europa gekweekt voor zijn smaak- en decoratieve eigenschappen. De kapucijnbloem stimuleert de zuurstoftoevoer naar de huidcellen waardoor de huid sterker wordt en beter gaat functioneren. Dankzij deze hogere dosis zuurstof oogt de huid stralend gezond. 

 

De huid krijgt meer zuurstof, wordt versterkt en straalt.

sowimage

DE OORSPRONG VAN ONZE PLANT  

De plant gedijt erg goed in Bretagne. We kweken de bloem sinds 1980 op onze velden in La Gacilly volgens een methode die ons de beste kwaliteit geeft en de biodiversiteit optimaal respecteert.   

 De kapucijnbloem wordt geteeld volgens de principes van de ecologische landbouw. Die is gebaseerd op een grondige kennis van de ecosystemen waarin biodiversiteit centraal staat. De plant is een bodembedekker die de verdamping van het in de zomer erg kostbare water tegengaat. Door vroeg te zaaien, al in april, kunnen we het water in de aarde nog beter vasthouden.   

 Ons model van biologische en ecologische landbouw kreeg voor de productieketen van de kapucijnbloem een UEBT-certificaat. Dat kregen we al eerder voor al onze andere productieketens in La Gacilly. 

 

sowimage

ONS EXTRACT  

De kapucijnbloem zit in alle producten van het gamma Elixir Botanique en wordt gecombineerd met de Microalg Tetraselmis die de weerstand tegen oxidatie stimuleert en de schade veroorzaakt door pollutie bestrijdt. 

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken