HET GROTE ZOMERSPEL: SPEEL MEE EN ONTDEK SNEL JE PRIJS!
Terug

Laten we planten!

Schoonheid en ecologie kunnen hand in hand gaan! Dankzij jullie zijn er al 72 miljoen bomen geplant. Laat je inspireren door de "Plant for the planet" campagne, waarmee we nog lang niet klaar zijn!

Het is al altijd onze passie geweest om vrouwen en het milieu steeds mooier te maken. Als internationaal merk zijn we ons bewust van onze enorme verantwoordelijkheid. Daarom zetten we ons dagelijks in om steeds duurzamere producten te ontwikkelen. Dit doen we door de Fondation Yves Rocher, sinds 2001 onder bescherming van het Institut de France, te ondersteunen.

sowimageHorst Rudel

Hoe dan? Al meer dan 25 jaar is het merk Yves Rocher de grootste sponsor van de Fondation Yves Rocher en financiert het met name haar campagne “Plant for the planet”. Elk jaar, elke keer wanneer je producten koopt die meedoen aan de campagne, kunnen wij de Fondation Yves Rocher - Institut de France steunen, die er met behulp van haar 30 partner-ngo's voor zorgt dat er wereldwijd overal bomen geplant worden.

De Fondation Yves Rocher - Institut de France heeft ondertussen al 72 miljoen bomen geplant. Dat is aan jullie te danken! BEDANKT!

Content comes inside box

Blijf de stichting ondersteunen om het doel van 100 miljoen bomen voor 2020 te halen, door te kiezen voor de aan de campagne deelnemende producten. Zo lanceren we deze maand de Geconcentreerde douchegel, een concentraat van heerlijk genieten en van ecodesign, waarmee je bovendien een boom plant. En elke boom telt!

Delen

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie