This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS FRISSE VERKWIKKENDE EN HYDRATERENDE OOGGEL* met de code HYDRA tem 03/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

Make-uptutorial: waterproof look

Volg onze tips op over waterproof make-up in fruitige zomerkleuren die niet alleen bestand is tegen de warmte, maar ook na het zwemmen nog steeds perfect zit!

sowimage
1/

Ik accentueer mijn ogen

Om te beginnen pak ik mijn Waterproof oogpotlood in de kleur Turquoise Agave om een lijntje langs de onderste wimperranden te trekken. De formule is gemakkelijk aan te brengen en blijft langdurig perfect zitten!

 

Om mijn oogopslag intenser te maken breng ik wat Lifeproof eye shadow in de kleur Turquoise aan. Deze blijft tot wel veertien uur en onder alle omstandigheden goed zitten.

sowimage
2/

Ik maak mijn oogopslag intenser

Dan neem ik mijn musthave mascara die niet uitloopt en mijn wimpers mooi vol maakt: Mascara volume 360° waterproof.

sowimage
3/

Ik laat mijn lippen stralen

En tot slot stift ik mijn lippen met Rouge Vertige satijn. Dat maakt mijn lippen niet alleen mooier, maar ze worden ook gevoed dankzij de Kersenolie die aan de formule is toegevoegd. Ik strijk de stick vanaf het midden van mijn lippen naar de buitenzijden.

sowimage

Muurvaste nagellak

sowimage

We weten allemaal hoe lastig het is om je mooi gelakte nagels ook mooi te houden. Zeker in de zomer als je op het strand of aan het zwembad vertoeft.... Maar zoals je van ons gewend bent, hebben we de beste tips voor je om je nagellak deze zomer piekfijn en mooi te houden. Daar gaat 'ie dan!

1/ In de eerste plaats moet je je nagels beschermen, dus begin je met een laagje Nagelverharder.

2/ Breng vervolgens een eerste laag van je favoriete kleur Nagellak met geleffect aan. Als de eerste laag goed droog is, breng je nog een tweede aan.

Tip: Niet doorvertellen hoor, maar de kleuren die je deze zomer in huis móet hebben, zijn de Nagellak kleuren Vert Tropical, Corail Pop en Or Ensoleillé!

3/ En om te zorgen dat je nagellak langer mooi blijft, breng je nog een beschermende, transparante toplaag aan, zoals de Topcoat met geleffect. Deze zorgt niet alleen dat de nagellak beter en langer blijft zitten, maar versterkt ook de glans en het geleffect!

Stuur ons een foto van je allermooiste waterproof make-up!

Delen