Onze winkels en instituten zijn gesloten voor een onbepaalde termijn.
Aankopen kunnen nog steeds gedaan worden via onze website met een gratis levering thuis*. Gezien de huidige situatie kan je pakje iets langer onderweg zijn dan normaal.
Laten we zorg dragen voor onszelf en onze naasten ❤. Team Yves Rocher Nederland
Terug

Make-up tutorial: pink look

Zachter dan rood en feller dan nude: pink is helemaal in. Volg de instructies voor trendy lippen, een sprankelende oogopslag en een stralende teint!

sowimage
1/
Voor een stralende teint

Neem met het Poederpenseel wat poeder uit het doosje en tik het penseel even af. Breng het poeder aan op de op te lichten zones: jukbeenderen, neusrug en onderzijde van de wenkbrauwboog.

 

2/
Voor een sprankelende oogopslag met kleur.

Breng het Ultra color crème-oogpotloodaan op de binnenzijde van het oog. Speel met effecten en intensiteit door de lijn aan te passen. Breng het lijntje aan de buitenzijden van de onderste wimperranden aan. Vervaag de randen met een fijn penseel.

3/
Voor ultralange wimpers

Breng tot slot de Mascara vertige longueur zwart aan, werk van de wimperaanzet naar de puntjes. Door meerdere lagen aan te brengen krijg je de gewenste intensiteit.

4/
Voor felle lippen

Breng de lipstick Rouge vertige 62 fuchsia passionné vanuit het midden van de lippen aan.

Breng voor een perfect resultaat eerst Lipliner aan op de lipcontour en vervaag deze naar binnen toe. Tot slot breng je de lipstick eroverheen aan.

5/
Roze van kop tot teen

Gebruik eerst de Nagelverharder.

 

Breng vervolgens de Nagellak met kleurtje fuchsia passionné vanaf de nagelriem aan met het speciale penseeltje. Voor een langhoudend resultaat en een intensere kleur, breng je een tweede laag aan nadat je de eerste laag goed hebt laten drogen.

 

En vergeet de Topcoat met gloss effect niet, want die geeft een glossy finish en zorgt ervoor dat de lak langer blijft zitten.

Welke Pink Look draag jij het liefste? Deel je mooiste Pink Look met ons!

Delen

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie