ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Mijn back to work look

Moet je na de zomervakantie weer aan de slag? Voor een goed begin volg je onze tutorial voor een lichte, poederroze look die je zonnige kleur en zomerse look accentueert. Endless summer, I love you!

sowimage

1/ Ik perfectioneer mijn teint 

Ik begin met het aanbrengen van de Perfectionerende BB cream 6-in-1, verrijkt met extract van Groene Rijst voor een beschermende werking, gecombineerd met egaliserende pigmenten die mijn huid weer laten stralen.

Vervolgens pak ik mijn Poederpenseel en breng ik wat Zéro Défaut poeder aan op mijn gezicht om de huid te matteren en haar een perzikzachte uitstraling te geven dankzij de matterende werking van Bamboepoeder.

Daarna accentueer ik mijn jukbeenderen door er een beetje Blush (kleurtje Rose Pivoine) op aan te brengen. Met mijn Blushpenseel maak ik een cirkelbeweging over de appeltjes van mijn wangen.

2/ Ik accentueer mijn ogen

Op mijn oogleden breng ik vervolgens een mat oogschaduwpoeder aan in de zachte tint Beige Racine. Hiermee ben ik verzekerd van een langhoudend resultaat!

Vervolgens breng ik een wat Jumbo oogpotlood met de kleur Oud nacré aan. Deze is gemakkelijk aan te brengen dankzij de Abrikozenolie die eraan toegevoegd is, omdat die ervoor zorgt dat de zachte samenstelling goed over de huid glijdt.

Voor een intense oogopslag breng ik in een handomdraai mijn Eyeliner aan: ik begin in de binnenste ooghoek met een dun lijntje dat ik steeds breder maak terwijl ik naar de buitenste ooghoek strijk. Dankzij de fijne punt kan ik een heel net en nauwkeurig lijntje trekken en ben ik verzekerd van mooie cat eyes!

Tot slot maak ik mijn ogen voller met de Mascara ultra-volume sexy pulp. Deze geeft mijn wimpers één voor één XXL-volume en omhult ze optimaal dankzij de Carnaubawas die we aan de formule hebben toegevoegd.

3/ Ik teken mijn wenkbrauwen bij

Met het Wenkbrauwpotloodkam ik eerst mijn wenkbrauwen in model om vervolgens korte streepjes van beneden naar boven te tekenen, waarbij ik de vorm van mijn wenkbrauw volg. Zo worden de wenkbrauwen mooi gemodelleerd met een heel natuurlijk resultaat.

4/ Ik geef mijn lippen kleur

Voor een vleugje subtiele glans en om mijn lippen te hydrateren breng ik tot slot nog wat Glossy lip pen met de kleur Parfait rose clair aan.

Deel jouw back to work look met #ActBeautiful!

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken