This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

-10% EXTRA vanaf 25€* met de code 10EXTRA tem 18/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

Mijn detox haarverzorging

Vervuiling, rook... het verstikt je haar en maakt het dof! Kies voor de anti-pollution haarroutine zonder siliconen of parabenen voor beschermd, glanzend haar dat vrij is van vervuilende deeltjes.

Tja, in de stad word je overal omgeven door vervuiling. Niet alleen sigarettenrook, maar ook microdeeltjes, stof, uitlaatgassen… Die vervuiling is weliswaar onzichtbaar, maar heeft een enorme impact op de schoonheid van je huid én je haar. Gelukkig hoef je niet langer bang te zijn, want wij hebben voor jou de geknipte routine die je haar weerbaar maakt tegen vervuiling.

sowimage

Je beste vriend in de strijd tegen vervuiling

Omdat de natuur een rijke bron is van allerhande grondstoffen, hebben onze onderzoekers Moringazaad geselecteerd dat zeer rijk is aan peptides. Deze medicinale plant is erg bekend in Azië en wordt gebruikt om de huid te zuiveren. De zaden worden gepeld en gemalen tot een soort meel. Dit meel is in staat om onzuiverheden te vangen die zich op en rond de bodem ophouden waardoor troebel water weer zuiver wordt.

Yves Rocher koopt haar Moringa in bij lokale boeren in het zuiden van Azië die de plant nog op traditionele wijze telen. Vanwege de ontgiftende eigenschappen van Moringa zijn de zaden van deze plant verkozen tot het steringrediënt van de hele detox haarverzorgingslijn!

De gemakkelijk biologisch afbreekbare formules bevatten geen siliconen, kleurstoffen of parabenen, waardoor ze niet alleen mild zijn voor het haar, maar ook voor het milieu!

sowimage

Wat zijn de effecten van vervuiling op mijn haar?

De vervuilende deeltjes beschadigen de haarvezels. De haarschubben gaan dan open staan, waardoor je haar dof wordt.

Het haar is zelf niet in staat zich te weren tegen vervuiling. Doordat de vervuilende deeltjes zich vasthechten op de haarvezels, verliest het haar zijn glans.

 

Je hoofdhuid is de enige die zich wél kan verdedigen tegen vervuiling! Door vervuiling wordt de hoofdhuid kwetsbaar en raakt ze beschadigd. Als tegenreactie gaat ze meer talg produceren, waardoor je haar weer sneller vet wordt.

Daarom is het nodig je haar te behandelen met echte anti-pollutionverzorging, zodat je haar weer gaat stralen!

sowimage

Mijn ergste nachtmerrie? Dat mijn haar al binnen twee dagen weer vet wordt!

sowimage

1/ Zuurstofopname door de hoofdhuid bevorderen

Je hoofdhuid houdt onzuiverheden en vervuilende deeltjes vast, waardoor je haar snel vet en dof wordt. De beste manier om dit tegen te gaan, is om over te stappen op een nieuwe manier van anti-pollutionhaarverzorging, namelijk peelen!

Gebruik de Detoxpeeling1 à 2 keer per week voordat je je haar wast. Masseer de peeling een paar minuten lang in je hoofdhuid. Spoel vervolgens met veel water uit om alle peeling te verwijderen.

De formule is verrijkt met peelende deeltjes van 100% natuurlijk Zeezout en met extracten van Moringazaad. Hierdoor wordt de zuurstofopname door de hoofdhuid bevorderd en worden de vervuilende deeltjes verwijderd, zodat de hoofdhuid weer schoon en gezond wordt.

sowimage

2/ Wassen

Natuurlijk kies je geen willekeurige shampoo maar gebruik je de Micellaire anti-pollution shampoo!

Waarom? Omdat deze kleine oliedeeltjes bevat die de onzuiverheden op het haaroppervlak in zich opnemen, zodat die bij het uitspoelen worden afgevoerd. Zo wordt je haar echt schoon, voelt het lichter aan en glanst het mooi.

sowimage

Sinds ik in de stad woon, voelt mijn haar minder zacht aan.

3/ Beschermen

sowimage

Na de vorige twee stappen, kan je natuurlijk ook nog een extra verzorging aanbrengen op je haar.

De Anti-pollution conditionerbeschermt je haar niet alleen tegen fijne, vervuilende deeltjes, maar voorkomt ook dat die deeltjes zich vasthechten op je haar. Hierdoor valt je haar soepel, is het makkelijk doorkambaar en wordt het vanaf de wortel tot in de haarpuntjes goed beschermd.

Mijn haar glanst direct nadat ik deze routine gebruikt heb.

sowimage

Tip: Spoel je haar na met koud water, zodat de haarschubben zich weer sluiten. Dan gaat je haar sterker glanzen!

sowimage

Heb jij nog andere tips om je te beschermen tegen vervuiling? Deel ze gerust met ons in de comments!

Delen