We kijken er naar uit om je terug te zien in onze winkels en schoonheidsinstituten ❤
Alle voorzorgsmaatregelen zijn getroffen om jouw veiligheid en die van onze teams te garanderen in zowel onze winkels als in onze schoonheidsinstituten.
Het dragen van een mondmasker of een bescherming die je neus en mond bedekt is verplicht, vergeet deze dus niet voor je afspraak.
De levering blijft voorlopig gratis voor elke bestelling via onze website*. Meer weten >
Terug

Mijn milieuvriendelijke routine

Staat jouw badkamer ook vol verzorgingsproducten en zie je door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je op te ruimen én milieuvriendelijker te worden.

sowimage

Make-up verwijderen op eco-friendly wijze

Wist je al dat wattenschijfjes rampzalig zijn voor het milieu? Omdat ze van katoen gemaakt worden, gaat er veel water en ruimte verloren bij de productie. In landen waar het erg warm is, worden erg veel bronnen ingezet voor de katoenteelt. Hierdoor zijn er al hele bossen verdwenen om aan de steeds grotere vraag te voldoen.

Maar hoe beperk je dan je ecologische voetafdruk? Wel, dat kan op drie manieren :

Op die manier bespaar je niet alleen geld, maar ook honderden liters water per maand! Moeder Natuur zal je dankbaar zijn!

De Konjacspons, je nieuwe bondgenoot in de badkamer!

Een Konjacspons bestaat volledig uit plantaardige vezels, maakt je huid strakker en vernauwt je poriën. Doeltreffend en zintuiglijk reinigen met respect voor je huid én het milieu! 

Prettig, praktisch en eenvoudig te gebruiken. Kan alleen gebruikt worden (maak de spons gewoon nat) of in combinatie met een reinigingsgel. Bovendien kun je je Konjacspons wassen en tot drie maanden lang elke dag gebruiken

 

sowimage
sowimage

 

Kies geconcentreerde producten

Met zijn Geconcentreerde douchegel en shampoo zorgt Yves Rocher voor jou én het milieu. Met 40 beurten is een flacon van 100 ml even doeltreffend als een exemplaar van 400 ml, en dat allemaal dankzij een geconcentreerde formule.

Maar de Geconcentreerde douchegel en shampoo leveren geen half werk, want ze zijn groen tot hun verpakking aan toe. De verpakkingen uit gerecycled plastic zijn volledig recyclebaar en bevatten bovendien twee keer minder grondstoffen dan de grotere exemplaren. Deze producten zijn dus niet alleen aangenaam in gebruik, maar ook handig en nemen veel minder plaats in tijdens hun transport én in jouw badkamer.

 

Hoe maak jij de wereld elke dag een beetje beter? Vertel het ons in de comments!

Delen

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie