ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Mijn zomer in de stad

Hier een paar handige tips om de zomer door te komen én te genieten van het mooie weer!

Eerst een paar leefregels

Er zijn een paar manieren om vervuiling in de zomer te vermijden: blijf vooral veel drinken en laat je huis - bij voorkeur 's ochtends vroeg of 's avonds laat - goed doorluchten, zodat de lucht in huis op het heetst van de dag niet te veel stofdeeltjes bevat. Vermijd buitensportactviteiten in de stad tijdens de pieken van luchtverontreiniging en als je toch wilt sporten, doe dat dan tijdens de koelste uren van de dag ('s ochtends vroeg en 's avonds laat).

sowimage

 

En hoe blijf je mooi bij die hoge temperaturen? 

Tijdens de vakantie kunnen warmte en vervuiling behoorlijk wat schade aanrichten op de huid. Je kunt dan het best lichte formules gebruiken die niet alleen je huid hydrateren, maar tegelijkertijd ook een schild opwerpen tegen vervuiling. Een productlijn die perfect in deze behoefte kan voorzien, is Elixir Jeunesse, omdat aan die formules een bijzonder steringrediënt is toegevoegd: Aphloia.

We adviseren je om te beginnen met de Micellaire reinigingsgel van Elixir Jeunesse. De frisse formule reinigt je huid op milde wijze en laat haar al stralen voordat je je verzorgende producten aanbrengt.

Als eerste beschermingslaag kun je vervolgens de Essence double action repair + anti-pollution aanbrengen. Dit product dient precies de juiste dosis hydratatie toe aan je huid.

sowimage

Als het warm is, heb je natuurlijk geen zin om zware, rijke crèmes te gebruiken. Logisch!

Maar wij hebben de ideale oplossing voor je: City detox Liquid day care! Deze nieuwe generatie* verzorging voor overdag is net zo comfortabel en heeft als specialiteit dat het de ontgiftende werking versterkt: de unieke combinatie van een innovatieve formule* en een extra sterke vervuilingwerende werking. Bovendien: De nieuwe, vloeibare gelformule* met microdruppeltjes verzadigt de huid zonder verzwarend effect.

 

sowimage

Als je nog een stapje verder wilt gaan, adviseren we je om ook een maskertje aan te brengen om je huid te kalmeren na blootstelling aan warmte en schadelijke invloeden van buitenaf.
Het Anti-verstikkend flash masker repair + anti-pollution - Alle huidtypen maakt de poriën direct vrij, waardoor de huid niet verstikt, en laat de teint weer stralen. De huid is gladder en tekenen van vermoeidheid nemen af. Aangeraden wordt om dit masker twee keer per week te gebruiken om alle vervuiling en opgehoopte warmte van je huid te verwijderen.

*bij Yves Rocher

sowimage

Hiervoor vertrouwen wij op Aphloia

Onze onderzoekers voor Plantaardige Cosmetica® hebben de geniale kracht van Aphloia ontrafeld: het leven.

Aphloia is afkomstig van de hoogvlakten van Madagaskar en is geselecteerd vanwege de uitzonderlijke herstellende en beschermende eigenschappen. De plant beschikt over het vermogen om haar schors zelf helemaal te vernieuwen en heeft in haar bladeren een natuurlijke molecule die haar beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dankzij een exclusief, innovatief en 100% natuurlijk extractieprocedé zijn onze experts erin geslaagd op basis van deze molecule een ultra-geconcentreerd extract te ontwikkelen. Door dit procedé kan de kracht van de plant op de huid worden overgebracht zonder de integriteit van de planten te schaden. Dit ultra-geconcentreerde Aphloia-extract is het resultaat van onze Natural Assimilation Technologies (N.A.T.). Het dringt beter door en verspreidt zich beter in de huidlagen voor een verbeterde cosmetische werking.

 

 

 

sowimage

 

Het ultra-geconcentreerde Aphloia-extract dat natuurlijk door de huid opgenomen wordt*, bestrijdt op twee manieren de schadelijke factoren die het proces van huidveroudering versnellen: het stimuleert de mechanismen in de huid die vervuiling tegengaan* en de huid herstellen*.

- In de huid: de huidstructuur wordt hersteld en versterkt. *

- Aan het huidoppervlak: de oxiderende factoren en schadelijke effecten door vervuiling nemen af. *

* In vitro getest

 

 

sowimage

Nu vormen warmte en vervuiling geen probleem meer! Heb jij tips tegen de warmte?

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken