This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS FRISSE VERKWIKKENDE EN HYDRATERENDE OOGGEL* met de code HYDRA tem 03/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

Mini-haarmaskers, maxi verzorging!

Ben je ook zo verzot op onze haarmaskers van Soin Végétal Capillaire? Dan vind je deze varianten in miniformaat vast ook geweldig! Makkelijk om mee te nemen! We stellen ze graag aan je voor!

Vind de verzorging die bij je past!

Deze collectie specialistische haarverzorgingsmasker in miniformaat vervult 5 verschillende haarbehoeften: herstellen, voeden, kleur beschermen, de hoofdhuid zuiveren en ontgiften.

Met deze handige meeneemverpakkingen van 35 ml heb je geen enkel excuus meer om je haar en hoofdhuid niet regelmatig te verzorgen! Het is ook een mooie kans om voor een zacht prijsje eens maskers uit te proberen die je nog niet kent.

Ontdek de verschillende formules: ultrazacht, klei, balsem, crème; er is voor ieder wat wils!

sowimage

Plantaardige werkstoffen die met zorg voor jou geselecteerd zijn

De zuiverende werking van Moringazaden

Voel je de behoefte om je hoofdhuid te ontgiften? Kies dan voor de Zuurstofinbrengende anti-pollution peeling. Deze formule is verrijkt met Moringazaden die zijn opgebouwd uit peptiden die vervuilde deeltjes 'vangen'

Brandnetelextract om overtollige talg te verwijderen

Om de vette hoofdhuid te zuiveren en zo je haar weer licht en luchtig te maken, kun je het Absorberend zuiverend masker op basis van Brandnetelextract gebruiken. Brandnetel staat er immers om bekend dat het overtollige talgproductie tegengaat, zodat de hoofdhuid minder snel vet wordt. Zo wordt je haar langdurig bevrijd van overtollige talg en kan het weer vrij ademen.

sowimage

De helende kracht van Jojoba-olie

Jojoba-olie is van nature rijk aan vetzuren en heeft een helende uitwerking op de haarvezels. Het haar wordt hierdoor diepgaand hersteld en wordt sterker.

De voedende werking van Avocado-olie

Het Voedende 2-in-1 crèmemasker met Avocado-olie is bij uitstek geschikt voor droog haar. Avocado-olie bevat een sterke concentratie essentiële lipiden en heeft een tweeledige werking op het haar: enerzijds krijgt het haar zo essentiële voedingsstoffen toegediend om de haarvezels weer in balans te brengen en anderzijds wordt het haar beschermd tegen uitdroging.

Het vruchtvlees van Açaibes is rijk aan antioxidanten

Ter bescherming van je gekleurde haar gebruik je het 2-in-1 Crèmemasker Kleur, verrijkt met vruchtvlees van Açaibessen. De Açaibes staat bekend als een superfruit, want het vruchtvlees is rijk aan antioxidanten die het haar helpen beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf (vervuiling, UV-straling, enz. ).

sowimage

2-in-1 Maskers?

Gebruik ik die vóór of ná het wassen? Onze herstellende, voedende en kleurbeschermende maskers passen zich aan aan jouw eigen voorkeur! Vóór het wassen: breng het masker aan op droog of vochtig haar en laat het 10 minuten inwerken. Ná het wassen: aanbrengen op nat haar en 3 minuten in laten trekken.

Voor een optimale werkzaamheid verzorg je je haar 1 à 2 keer per week vóór het wassen met de Anti-pollution peeling en het Absorberend zuiverend masker.

Geef toe, het is best lastig om níet te zwichten voor deze collectie onweerstaanbare haarmaskers!

sowimage

Ben jij al gezwicht voor deze minimaskers? Vertel het ons in de comments!

Delen