ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Monoï: de zomer must-have

Maak de zomer nog mooier met de verslavende geur van ons Monoï-gamma.

Monoï

MONOÏ, EEN BESCHERMDE OORSPRONGSBENAMING

Traditionele Monoï uit Tahiti behoort tot het eeuwenoude beautyritueel van de lokale bevolking. Zijn uitzonderlijke geur roept verzorging en natuurlijkheid op. In no time waan je je op de paradijselijke Polynesische eilanden.

Al meer dan 30 jaar is de Monoï van Yves Rocher afkomstig van een fairtrade keten. De heerlijk geurende tiarébloemen worden met de hand geplukt zodat ze hun versheid behouden. Hun transformatie in Monoï-olie gebeurt volgens een heel precies en gecontroleerd protocol waarbij de bloemen 10 dagen lang in kopraolie (afkomstig van vruchtvlees van kokosnoten) gemacereerd worden. 

De tiarébloemen die in onze producten verwerkt worden, hebben een Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB of AOP - Appellation d'Origine Protégée) en groeien enkel in Polynesië. Deze benaming staat garant voor hun authenticiteit, kwaliteit en lokale productie.

 

 

Wist-je-datje

De Monoï-collectie werd al in 1988 door Yves Rocher gelanceerd.

HET GAMMA MONOÏ VAN YVES ROCHER, EEN PARADIJSELIJK AVONTUUR 

Monoï is in de eerste plaats de absolute zomergeur bij Yves Rocher. Je geniet ervan in de douche, maar ook in onze producten voor haar en lichaam. Gelegenheid genoeg dus om te genieten van deze heerlijke geur die je onmiddellijk naar exotische oorden vervoert. 

Een uitstapje naar Tahiti onder je douche? Dat kan! Je kiest zelf het meest geschikte formaat van onze douchegel voor lichaam & haar: 

sowimage

Onze peelende body-olie met die typisch verslavende geur verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden. Je huid wordt dan ook zacht en glad, en is bovendien heerlijk geparfumeerd.

Wist-je-datje

De  smeltende olietextuur verandert bij het afspoelen in een voedende melk. 

sowimage

Zin in een iets intensere geur op je haar en huid?  

De Eau de Toilette Vague d'Eté roept onmiddellijk zomerse warmte, gloeiend heet zand en de geur van zeewater op.

Wil je je op elk moment van de dag wat snel kunnen verfrissen? Dan is onze nieuwe body-& hairspray met 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong een absolute must. 

sowimage

Ook je handen kun je verwennen met onze Monoï-collectie

De vloeibare handgel is onmisbaar in je handtas. De vegan formule met 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong droogt de handen niet uit. 

Na de reiniging adviseren we je graag onze hydraterende vegan handcrème met 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

sowimage

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken