ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Multifunctionele olie met intens voedend effect

Om je haar te herstellen en een extra dosis vitaliteit te geven, kan je helemaal vertrouwen op onze multifunctionele olie die niet minder dan 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevat.

BOTANISCHE OLIE VOOR EEN NOG INTENSER VOEDEND EFFECT

Op zoek naar een echte verzorging om je haar te voeden en mooier te maken? Dan zit je goed met onze Botanische Olie. Net als onze Botanische Haarbalsems is dit product multifunctioneel: naast een voedend effect geeft het je lokken ook een zijdezachte finish

En ook de samenstelling is top: 100% vegan en siliconenvrij zodat het niet alleen goed is voor je haar maar ook voor de planeet. 

sowimage

Voor droog en beschadigd haar is er onze Intens Voedende Botanische Olie. Deze olie met biologische jojobaolie afkomstig van een fairtrade keten is rijk aan vetzuren en omega 6 en 9.

Hij is dus in staat de haarvezels door en door te voeden. Het haar is ook intens hersteld waardoor je lokken zijdezacht en minder broos zullen worden. 

88% zegt dat het haar onmiddellijk gevoed wordt

*consumententest bij 106 vrouwen

sowimage

Gebruik het zoals jij het wil

Onze Botanische Olie moeten niet worden uitgespoeld worden. Het product wordt aangebracht op de haarlengten en punten om het haar te voorzien van alle voedingsstoffen die het nodig heeft. Bovendien dringt de formule heel snel in het haar. 

In functie van het gewenste resultaat en je haartype kan je meerdere pompjes gebruiken. Kan bijvoorbeeld voor de brushing op vochtig haar of op  droog haar om het haar zachter en glanzender te maken. 

80% van de ondervraagde vrouwen zegt dat de textuur gemakkelijk geabsorbeerd wordt/snel in het haar dringt."

*consumententest bij 106 vrouwen 

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken