This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS FRISSE VERKWIKKENDE EN HYDRATERENDE OOGGEL* met de code HYDRA tem 03/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

Ontgiften, vitamines opdoen, er goed uitzien

Wie droomt er nou niet van een stralende huid? Voor een mooie glow heeft het lichaam essentiële bouwstenen nodig: voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Onze slimme smoothies in the spotlight!

 

Een handvol antioxidanten voor een ontgiftingskuur! 

Je licht en helemaal gezond voelen door op je lijn te letten, wat wil je nog meer? Daarvoor zijn er de ontgiftingssmoothies. Met een juicer gebruik je het beste van een komkommer (heel waterig), van citroen (ontgiftend) en van boerenkool (rijk aan antioxydanten). Met dit winnende trio ben je meteen klaar voor een nieuwe dag! 

Een paar vitaminen om je immuunsysteem te versterken 

Ben je, zo aan het begin van de herfst, vaker vermoeid? Niets is beter dan een natuurlijk sapje om je vitaminen aan te vullen en jezelf weer een boost te geven! Maak vandaag een melange van biet, die rijk is aan vitamines en flavonoïden, wortel en venkel. Echt heerlijk, op elk moment van de dag! 

 

sowimage
sowimageKarel Balas

Een energieboost van bètacaroteen en antioxidanten, voor een stralende teint. 

Verlang je terug naar je mooi gebruinde huid van afgelopen zomer? Geen paniek, we hebben een tip om je stralende teint weer terug te krijgen. Eet vooral groenten en fruit die rijk zijn aan bètacaroteen, zoals wortel en mango en voeg aan je wonderdrankje een paprika toe, dat is een krachtige antioxidant. Resultaat: een huid die blaakt van gezondheid. 

 

En, wat zijn jouw lievelingsrecepten voor smoothies of sappen? Neem er een foto van en deel die met #ActBeautiful!

Delen