ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Operatie ‘multimasking’ voor mijn huid

Verzamel alle maskers om je huid te verwennen en haar onder alle omstandigheden te laten stralen! Peelen, zuiveren, hydrateren, boosten… Volg de multimasking instructies!

Na alle stress, vermoeidheid, lange avondjes stappen en andere wilde uitspattingen heb je geen idee meer hoe je je huid nog stralend kan houden? Maak dan snel kennis met onze Multimasking maskers, want die helpen je graag uit de nood!

De formules bestaan voor meer dan 90% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en bevatten geen kleurstoffen, parabenen of minerale olie, dus niets weerhoudt je ervan om ze gewoon allemaal te verzamelen!

Na een stevige fysieke training… verfijn je je huidstructuur!

Breng 2 keer per week de Plantaardige peeling met gemalen Abrikozenpitten aan om je huid op een milde manier te peelen. Masseer de crème met cirkelbewegingen in de huid. Spoel daarna grondig af met zuiver water.

Na het sporten is het beste moment om je huid te peelen, omdat je poriën dan verwijd zijn. Hierdoor werkt de peeling nog doeltreffender: mee-eters worden gemakkelijker verwijderd, de poriën worden weer vernauwd en de celvernieuwing in de huid wordt gestimuleerd.

Het resultaat is een gelijkmatige, gladde huid die zacht aanvoelt en straalt!

Tip: Ook na het peelen is het belangrijk om je huid goed te hydrateren. Kies bijvoorbeeld voor een hydraterende crème zoals de 48 uur non-stop hydraterende gelcrème.

Vervuiling, overtollig talg... Zeg maar dag tegen die glimmende huid!

Heb je last van een vette huid en alle ongemakken die daarmee gepaard gaan (glimmende huid, mee-eters, ...)? Ga dan tot actie over en gebruik het Zuiverend masker met Kaolien. Deze werkstof staat bekend om zijn zuiverende en talgregulerende werking.

Breng het masker twee keer per week aan op je gezicht en masseer het extra stevig in op de T-zone. Laat het 5 minuten inwerken en spoel het vervolgens met zuiver water af.

Je huid wordt zo gematteerd en intens gezuiverd en het talggehalte neemt aanzienlijk af: 89%*.

*Geobjectiveerde klinische studie onder 21 proefpersonen

Na een lange avond stappen… laat je je huid er minder vermoeid uitzien!

Geweldig leuk om af en toe een hele nacht door te gaan, maar je huid heeft er flink onder te lijden. Dus om te voorkomen dat je de hele dag te horen krijgt dat je er zo moe uitziet, hydrateer en herstel je je huid intensief met het Verfrissend masker, verrijkt met Agavesap.

Gebruik het masker 2 keer per week en laat het dan 5 minuten inwerken. Verwijder daarna de overtollige crème met een watje.

Je huid ziet er weer fris uit en alle vermoeidheid is verdwenen.

Stress, vermoeidheid… geef je huid een boost!

Om je teint weer te laten ontwaken zodra ze dof begin te worden, gebruik je het Masker voor een stralende teint. De Duindoorn die daaraan is toegevoegd, zorgt voor een echte boost.

Gebruik het masker 2 keer per week en laat het dan 5 minuten inwerken. Verwijder daarna de overtollige crème met een watje. Je merkt direct dat je teint veel intenser gaat stralen: +82%*.

*Geobjectiveerde klinische studie onder 21 proefpersonen

Wissel deze drie maskers af voor nog meer plezier!

Zoals je weet, heeft je huid meer dan één behoefte. Dat zou veel te makkelijk zijn! Soms heeft je gezicht zowel vette als droge en doffe zones en al die afzonderlijke eigenschappen hebben hun eigen specifieke verzorging nodig.

Door aan multimasking te doen, kan je al deze verzorgingen gewoon in één keer combineren. Gebruik een zuiverend masker op je T-zone, een verfrissend masker op je wangen en een masker stralende teint om de huid onder je ogen op te frissen… Laat alles gewoon 5 minuutjes inwerken en je huid ziet er weer als nieuw uit! 

Let's mix & mask!

Post gerust een foto van jouw multimasking-moment met #ActBeautiful!

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken