ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS VERSTERKEND SERUM ANTI-HAARBREUK* met de code HAIR tem 21/08/2022
Yves Rocher
0
Terug

Operatie perzikzachte huid

Deze zomer ga ik op vakantie naar de zon! Dit jaar ga ik mijn huid dus echt goed verzorgen, zodat ik terugkom met een mooi gebruinde huid die zijn kleur lang behoudt!

sowimage
sowimage

De voorbereidingen

Enkele weken voor mijn vertrek heb ik veel aan mijn hoofd. Toch die nieuwe bikini kopen die ik in de etalage heb gezien en een reisgids om mijn vakantie te plannen? Maar ik moet ook mijn huid voorbereiden op de zon door veel groente en fruit te eten die rijk zijn aan carotenoïden. Ik begin de ochtend altijd in een opperbest humeur, met een wortel-mangosmoothie. Hij is niet alleen heerlijk, maar hij zorgt ook voor een mooie zongebruinde gloed! Mijn tip: om ervoor te zorgen dat mijn lichaam het bètacaroteen beter opneemt, voeg ik een paar druppels olijfolie toe.

En om mijn huid voor te bereiden op uren achtereen zonnen op het strand, spray ik gedurende 3 weken voor vertrek 's ochtends en 's avonds mijn huid in met de Tan activator beautifying mist. Voor een optimaal resultaat stop ik de mist in mijn koffer. Die kan ik tijdens mijn eerste dagen in de zon goed gebruiken.

 

sowimage

Het is zover, ik ben er!

Ik heb een droomvakantie! Het weer is fantastisch en ik geniet van elke zonnestraal, elke dag weer. Natuurlijk zorg ik voor mijn huid. Ik bescherm haar met de Zonnemelk die ik over mijn hele lichaam aanbreng. Ook op mijn oren, die hebben namelijk de neiging snel te verbranden.

De melk beschermt tegen schadelijke stralen door een gecombineerde werking van UVB, UVA en antioxidanten. Door dit elke twee uur te herhalen ben ik verzekerd van een goede bescherming. Bovendien kan ik niet weerstaan aan die heerlijke vakantiegeur!

Als ik terugkom van het strand gebruik ik de 3-in-1 hydraterende aftersunmilk, om mijn huid te kalmeren en te hydrateren. Mijn huid wordt meteen gekalmeerd en langdurig gehydrateerd. Ze heeft meer volume en wordt hersteld!

Om je huid stralend te houden heb ik nog een tip: veel water drinken en fruit eten dat bomvol antioxidanten zit, zoals granaatappel. Aan de slag in de strijd tegen een kurkdroge huid!

sowimage

Tijd om weer naar huis te gaan

Dat was het dan, mijn vakantie is voorbij... maar, dat heeft geen gevolgen voor mijn bruine kleurtje! Voor een optimaal resultaat gebruik ik twee keer per week de Peeling met Abrikoos en blijf ik mijn huid hydrateren.
En om mijn collega's jaloers te maken, zorg ik voor een prachtig zongebruinde gloed met de Exotische droge olie met glanseffect van Monoï de Tahiti.

Om het vakantiegevoel langer vast te houden, gebruik ik de Exotische bodyshampoo met de zoete geur van Monoï. Uitkijkend naar mijn volgende tripje naar de zon, kan ik er geen genoeg van krijgen!


En jij, heb jij nog tips voor een veilig gebruinde huid?

Delen