ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Tijd voor een rehab voor je haar

Heeft je haar de zomer overleefd? Kwetsbaar, droog, gespleten puntjes... Tijd om je haar even flink onder handen te nemen met deze rehab!

sowimage

Zo'n noodsituatie vraagt om drastische maatregelen

Hier moet echt een schaar aan te pas komen! Maar geen paniek: meer dan 1 à 2 cm hoeft er niet vanaf. Hierdoor wordt je haar weer energieker en gaat het sneller groeien.

Twijfel je nog? Bedenk je dan dat het onmogelijk is om gespleten haarpunten te herstellen. Als je niet snel ingrijpt, loop je het risico dat je haar over de hele lengte gaat splijten. Als je alleen verzorgingsproducten op je haar aanbrengt, zal je merken dat die niet veel verschil maken.

Overtuigd? Dan kunnen we na de knipbeurt overgaan op de juiste verzorging!

sowimage

Diepgaand hydrateren

Heb je het gevoel dat je haar meer weg heeft van een bos stro dan van zijdezachte lokken? Dan heeft het dringend behoefte aan hydratatie! Tijd voor actie!

Breng twee à drie keer per week voor het slapen gaan een druppel Nachtverzorging aan op droog haar. Vermijd hierbij de haarwortels. Kam je haar door en laat de verzorging de hele nacht inwerken. De volgende ochtend heeft je haar het product helemaal opgenomen. Uitspoelen is niet nodig, je haar is zacht en ziet er prachtig uit.

En voed je haar 2 keer per week vóór het wassen met Herstellende haarolie. Deze is verrijkt met Jojoba-olie en gaat uitdroging tegen. Laat de olie 10 minuten inwerken.

sowimage

 

Heb je haar dat snel afbreekt?

Gebruik dan 1 à 2 per week het Versterkend serum om haarbreuk tegen te gaan.

Druk twee tot vier keer (al naargelang de haarlengte) op het pompje en breng het product vanaf de wortel tot aan de haarpunt over de hele lengte aan.

Je kunt het zowel op droog als op nat haar aanbrengen en uitspoelen is niet nodig!

sowimage

Je haar heeft rust nodig

Wees lief voor je haar en kies voor een milde shampoo.

Een shampoo die zacht is voor je haar én voor onze planeet? De formule van de Geconcentreerde shampoo is biologisch afbreekbaar en bestaat voor meer dan 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Zo maak je je haar heerlijk zacht en krijgt het een mooie glans.

Verander je gewoonten en stap over op de Low shampoo! Deze shampoo heeft als bijzonderheid dat ‘ie niet schuimt! De formule bevat geen sulfaten en respecteert en beschermt de haarvezels. Deze verzorging is verrijkt met Meidoornextract dat geroemd wordt om zijn beschermende eigenschappen.

Tip: Maak direct van de gelegenheid gebruik en masseer je hoofdhuid vanaf de kruin naar beneden tot in de nek. Op deze manier activeer je de bloedcirculatie en stimuleer je de haargroei.

sowimage

En dan nu de haarmaskers

Voed je haar na het wassen met een maskertje.

Breng de verzorging over de hele haarlengte aan. Vermijd echter de haarwortels om te voorkomen dat die meteen weer vet worden. Laat het haarmasker 5 minuten inwerken. Daarna voelt je haar weer heerlijk zacht en vitaal aan.

Maar hoe kies je nu het juiste masker?

Het Voedend & herstellend haarmasker is verrijkt met Jojoba-olie vanwege zijn voedende werking én om uitdroging te voorkomen. Het is daarom de ideale verzorging voor zeer droog en beschadigd haar.

Bij droog haar kun je beter kiezen voor het Haarmasker voeding & glans, omdat die formule verrijkt is met Haverextract dat bekend staat om zijn voedende werking.

Om je haar voor te bereiden op je terugkeer naar de stad, behandel je het met de anti-pollution en detox routinevoor beschermd, glanzend haar dat ontdaan is van alle vervuilende deeltjes.

Deel foto's van jouw mooie lokken en verzorgingstips gerust in de comments van dit artikel!

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken