ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Revolutionair: de make-upremover handschoen

Je hebt nu echt geen reden meer om je make-up niet te verwijderen!

Het verwijderen van je make-up is het belangrijkste schoonheidsritueel, maar wie heeft deze stap nou nooit eens overgeslagen voor het slapengaan? 

Met de Make-upremover handschoen heb je geen smoesjes meer! Hij verwijdert make-up van je ogen, gezicht en je lippen en dat uitsluitend met water! Hij is gemaakt van microvezels die de make-updeeltjes aan zich binden en zacht verwijderen. De handschoen is eenvoudig en effectief en respecteert niet alleen je huid, maar ook het milieu. Doordat hij uitwasbaar is, kan hij namelijk tot 3 maanden worden gebruikt. Hij is praktisch en gemakkelijk mee te nemen, een must-have voor iedereen die slim én milieuvriendelijk is!

Make-upremover handschoen

 

Gebruiksaanwijzing:
1/ Maak de Make-upremover handschoen vochtig met lauw water.
2/ Reinig de huid en verwijder de make-up van het gezicht, de ogen en de lippen.
3/ Maak de handschoen na elk gebruik schoon met water en zeep en laat hem drogen.

Kun je niet zonder de traditionele reinigingsproducten? Kies dan alleen producten die het beste bij je huid passen:

  • Ik heb een gevoelige huid: een snel geïrriteerde huid moet worden gekalmeerd en versterkt. De Reinigingsmelk of de Kalmerende micellaire reinigingslotion verwijderen je make-up op milde wijze en geven meteen een comfortabel gevoel. 
  • Ik heb een normale huid: vergeet niet je huid te hydrateren. Het is van belang om make-up te verwijderen en je huid te reinigen, zonder haar uit balans te brengen. Wat betreft de formule is de keuze aan jou: gel, micellair water... Alles kan! 
  • Ik heb een droge huid: om een trekkerig gevoel te voorkomen, combineer je de Fluweelzachte reinigingsmelk met de Fluweelzachte lotion om je make-up te verwijderen en je huid intensief te reinigen en te voeden.
  • Ik heb een gecombineerde tot vette huid: let er op dat je een vette huid niet te grondig reinigt, want dan reageert de huid door het overmatig aanmaken van wat je juist wilt bestrijden. Met de Zuiverende micellaire reinigingslotion of de Reinigingsgel verwijder je make-up en zuiver je meteen de huid. Deze producten reinigen en ze verwijderen overmatige talgproductie en onzuiverheden.

En voor je ogen? Als je gevoelige ogen hebt, is de Reiniging voor gevoelige ogen van Pur Bleuet ideaal om zelfs de meest hardnekkige oogmake-up, zelfs waterproof, op milde wijze te verwijderen. 

Heb je deze nieuwe must-have al getest? Deel je ervaringen en post gerust een voor/na-foto!

Delen