ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Riche Crème: de kracht van de roos

Ontdek het voedende effect van de Olie-Infusie van Rozen van het gamma Riche Crème, een olie met 1000 rozen en 30 kostbare oliën.

De Olie-Infusie van Rozen vormt de kern van het gamma Riche Crème

De Olie-Infusie van Rozen is het nieuwe, innovatieve verzorgende ingrediënt dat de experts in Plantaardige Cosmetica® van Yves Rocher voor het gamma Riche Crème ontwikkelden. De 100% plantaardige olie geeft de huid een heerlijk gevoel van comfort en extra soepelheid.

Het plantaardige sterbestanddeel van de Olie-Infusie is de damascusroos. Haar bloemblaadjes werden rechtstreeks in suspensie gebracht in de formule. De schijnbaar fragiele rozenblaadjes zijn in staat zich te beschermen tegen uitwendige irriterende factoren dankzij een hoge concentratie beschermende plantaardige wassen. Van alle delen van de roos beschikken de bloemblaadjes over de hoogste concentratie beschermende wassen zodat ze de huid door en door kunnen voeden(1)

sowimage

Dankzij deze kenmerken voelt de huid onmiddellijk opnieuw aangenaam en soepel(2) aan. Ze wordt iedere dag opnieuw hersteld(3) en intens gevoed (2). Ook de rimpels worden gladder(4). Na 1 maand ziet de huid er stralender(5) uit.

Gebruiksadvies: breng de zijdezachte textuur 's ochtends en 's avonds voor de verzorging op het gezicht aan.

sowimage

100% van de gebruikers vindt dat de huid intens gevoed wordt (1)

Riche Crème: al 50 jaar ons iconische gamma

Centraal in deze biowetenschappelijke innovatie staan twee unieke voedende actieve bestanddelen: de olie met 1000 rozen en een uitzonderlijke combinatie van 30 kostbare oliën.

De laboratoria van Yves Rocher lieten zich inspireren door de Plantaardige Enfleurage, een natuurlijk extractieprocedé dat ze verder op punt stelden om het potentieel van de damascusroos volledig te kunnen gebruiken. Zoals de naam het zegt, zijn voor een kilo van de olie met 1000 rozen van Yves Rocher meer dan 1000 rozen nodig.

Het actieve bestanddeel wordt vervolgens gecombineerd met een selectie van 30 kostbare plantaardige oliën. Onder andere biologische Camelia-, Muskaatroos- en Arganolie werden samengebracht om de huid te voorzien van essentiële vetzuren, een aangenaam gevoel van comfort te geven en te voeden.

sowimage

96% verklaart dat de huid soepel is (2)

Een gamma ontwikkeld om de huid te voeden 

Het gamma Riche Crème werd ontwikkeld voor alle huidtypes die behoefte hebben aan extra voeding. Hierdoor is het geschikt voor alle huidtypes, ook de rijpe en droge huid.

Waarom de olie met 1000 rozen & 30 kostbare oliën? De kostbare oliën voorzien de huid van essentiële vetzuren die haar voeden en een gevoel van comfort bezorgen.

Ontdek het hele gamma: de Herstellende Verzorging met smeltende en romige textuur, de Weldadige Antirimpeldagcrème en Nachtcrème, de Dagcrème voor een Stralende Huid met subtiel parelmoeren, vloeibare textuur en nog vele andere…

sowimage
Kies voor een complete routine om je huid door en door te voeden!

(1) Klinisch onderzoek uitgevoerd bij 13 vrouwen, 30 minuten na het aanbrengen.
(2) Tevredenheidsonderzoek onmiddellijk na het aanbrengen bij 113 proefpersonen van 51 tot 75 jaar.
(3) Klinische score van de droogheid van de huid, uitgevoerd door een dermatoloog bij 22 vrouwen na 28 dagen gebruik.
(4) 11% van het volume van de rimpels bij 75% van de respondenten. Klinisch onderzoek bij 20 vrouwen na 28 dagen gebruik.
(5) Zelfevaluatie door 113 vrouwen na 28 dagen gebruik.

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken