ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Stralen maar!

sowimage

Ontdek nu Anti-Age Global Radiance : twee skincare producten die het gamma Anti-Age Global vervolledigen voor een stralend en egaal gelaat.

Wat is het verschil tussen Anti-Age Global Radiance en Anti-Age Global? 

De twee Anti-Age Global Radiance producten zijn een aanvulling op het gamma Anti-Age Global. Het actieve bestanddeel dat al aanwezig was in Anti-Age Global krijgt nu het gezelschap van een nieuw (verhelderend) actief bestanddeel. 

Het gamma Anti Age Global Radiance bevat nectar van plantaardige bloemknoppen. Dat is een element dat al aanwezig is in Anti-Age Global en het celherstel* stimuleert en alle tekenen van veroudering corrigeert.

Daarnaast bevat het ook verhelderende nectar die de melaninesynthese vermindert waardoor er minder bruine vlekjes ontstaan. De huid wordt bijgevolg egaler en stralender*. 

*In vitro getest 

sowimage

Wist je dat? 

De gemmotherapie is de wetenschapsdiscipline die zich bezig houdt met de embryonale eigenschappen van planten en bloemen: bijvoorbeeld plantenknoppen. Deze hebben eigenschappen die 'superieur' zijn aan die van volwassen planten. De knop is de plaats waarin het hele ontwikkelingsvermogen van de plant geconcentreerd is. De cellen van de knop bevatten een hogere concentratie aan vitaminen, mineralen en sporen. 

In de knop van de syringa selecteerden onze onderzoekers (die gespecialiseerd zijn in plantaardige cosmetica) een kostbare nectar. Al na 72 uur heeft dit actief bestanddeel een intens vernieuwend effect op de huid en verbetert het de werking tussen de cellen. Hierdoor ontstaat een perfecte celharmonie*. 

*In vitro getest

sowimage

Uit welke producten bestaat Anti-Age Global Radiance? 

DE VERHELDERENDE EMULSIE SPF30 

Deze emulsie is de eerste verhelderende en vloeibare verzorging met SPF30 die alle tekenen van veroudering corrigeert. Deze verzorging met nectar en verhelderende nectar versterkt de helderheid van de huidcellen en beschermt de huid tegen UVA/UVB-stralen en hyperpigmentatie. Hierdoor wordt de huid iedere dag opnieuw egaler en worden tekenen van veroudering zichtbaar verminderd. Alle testpersonen stelden na 4 weken gebruik een significant effect vast op de stevigheid van de huid en merkten op dat 17% van hun rimpels onmiddellijk verdween.² 

1Geobjectiveerd klinisch onderzoek op 22 proefpersonen na 28 dagen gebruik (cutometer) 

2Geobjectiveerd klinisch onderzoek op 21 proefpersonen (franjeprojectie) 

sowimage

Gebruiksadvies : Breng het product op het einde van je skincare routine royaal aan op je gezicht en hals. De oogcontouren vermijden. Doorheen de dag mag je het product blijven aanbrengen voor een optimale bescherming tegen de zon. 

DE VERHELDERENDE KUUR  

De verhelderende kuur is de eerste anti-aging kuur met botanische nectar van biologische afkomst die diep in de huidcellen een intens verhelderend effect heeft. Iedere dag opnieuw wordt de huid stralender en worden tekenen van veroudering gecorrigeerd.  Dit product bestaat voor 97% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. 

Gebruiksadvies: De kuur wordt 5 weken lang een keer per dag 's ochtends of 's avonds onder de crème ter vervanging van een serum aangebracht. Draai de parel zachtjes open en breng het product licht masserend op het gezicht aan.

sowimage

Blijft het gamma Anti-Age Global ongewijzigd? 

 De producten en samenstellingen van de Anti Age Global collectie blijven ongewijzigd. Je kunt dus je lievelingsproducten nog steeds blijven gebruiken! 

Het gamma krijgt wel een jeugdigere look met ecologisch ontwikkelde en in Frankrijk geproduceerde verpakkingen zonder dat extra laagje plastic. Het karton rond de potten van 50 ml bevat 41% minder karton1. Het karton is bovendien recycleerbaar en heeft een FSC-certificaat dat garandeert dat het afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.  

Ontdek snel jouw skincare essentials van het Anti-Age Global gamma in hun nieuwe verpakking! 

1 In vergelijking met de voormalige verpakking van de potten van 50 ml 

sowimage

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken